Unger op Interclean: innovatieve reinigingsgereedschappen en producten

mei 11, 2018 in Interclean vakbeurs

Als toonaangevende internationale fabrikant van gereedschappen voor gebouwreiniging stelt de UNGER wereldwijd normen. In hal 1 op stand 205 presenteert UNGER haar innovatieve reinigingsgereedschappen en alle actuele product highlights.

Nieuwe producten erGO! clean vloerreinigingssysteem
Dankzij het grote succes is de uitstekende S-telescoopsteel nu ook zonder reservoir verkrijgbaar – ideaal voor geplande reinigingswerkzaamheden en grote oppervlakken. Maximale efficentie met maximale ergonomie.

Informatie over wetenschappelijke samenwerking Universiteit Siegen
In samenwerking met Velamed en de Universiteit van Siegen voert UNGER een uitgebreid onderzoek uit om zich niet alleen sterker te richten op het onderwerp ergonomie in de schoonmaakbranche, maar ook om het werk van het schoonmaakpersoneel daadwerkelijk gezonder te maken.

Nieuwe producten UNGER Stingray
Met de innovatieve Easy-Click stangen in een nieuw design met zilveren ring kunnen nu werkhoogtes tot vijf meter worden bereikt – met perfecte stabiliteit.

Genomineerd voor Interclean Amsterdam Innovation Award
Met de nominatie als finalist in de categorie Equipment and tools for care and safety  bevestigt de jury van de Interclean Amsterdam Innovation Awards de innovatieve eigenschappen van de HydroPower RO.

Over Unger
UNGER is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige reinigingsproducten in de professionele reinigingsmarkt. Het assortiment omvat naast producten voor een efficiënte, zuivere en veilige glasreiniging, ook innovatieve gereedschappen voor onderhouds- en vloerreiniging.

 

Delen