Uitkijken naar ISSA/INTERCLEAN Istanbul

juli 25, 2017 in Interclean vakbeurs

IstanbulDe tweede editie van de ISSA/INTERCLEAN Istanbul zal van woensdag 18 tot en met donderdag 20 oktober 2017 in Istanbul plaatsvinden. Naar schatting zullen er 3000 bezoekers en 100 exposanten uit Turkije en omgeving deze tentoonstelling tot een ultiem bedrijfsplatform voor de schoonmaakindustrie in Zuidoost-Europa, Rusland, Noord-Afrika en het Midden-Oosten maken.

Terwijl industriële reiniging, reinigingsmiddelen, tapijtreineging en apparatuur de drie segmenten waren die tijdens de eerste editie aan bod kwamen, zal deze keer de focus vooral op het segment ‘washroom’, oftewel ‘wasruimte’ gelegd worden.

Leidende spelers
ISSA/INTERCLEAN hoopt samen met toonaangevende bedrijven uit de industrie, zoals Hako, Unger, Nilfisk en Kiehl, drie fantastische dagen te organiseren, waarbij bezoekers nieuwe productinnovaties kunnen bekijken, meer kennis van de industrie krijgen en zakelijke relaties mogen ontwikkelen.

Over ISSA/INTERCLEAN
ISSA/INTERCLEAN Istanbul wordt georganiseerd door RAI Amsterdam en lokale partner UBM/NTSR in samenwerking met ISSA en de Turkse Reinigingsbedrijf, Teshiad. ISSA / INTERCLEAN Istanbul maakt deel uit van de wereldwijde gebeurtenissen van ISSA/INTERCLEAN wereldwijd.

Delen