Ontdek de KLIK(S) bij Werner & Mertz op de Interclean

april 20, 2018 in Interclean vakbeurs

Werner & Mertz Professional verzekert haar relaties van duurzaam ondernemen. Deze garantie maakt zij ook tijdens de Interclean 2018 waar. Werner & Mertz trakteert u zelfs op een wereldprimeur: Kliks, een duurzaam vaatwassysteem. Daarbij maakt het bedrijf met haar nieuwe Green-Effective Performance calculator kans op de Interclean Amsterdam Innovation Award 2018. Ontdek de KLIK(S) met deze noviteiten in hal 5, stand 321.

Werner & Mertz Professional is een pionier als het op groen ondernemen aankomt. Met haar labels Green Care Professional en Tana Professional wil zij ‘het verschil maken’ in de markt van de professionele schoonmaakproducten met haar continue zoektocht naar duurzame en efficiënte oplossingen, die veilig zijn voor mens en natuur. De noviteiten die zij op deze editie van de Interclean presenteert kunnen dan ook niet anders aansluiten dan op deze groene visie.

Wereldprimeur
Zoals Eric van Raemdonck, General Manager van Werner & Mertz Professional Benelux, in zijn uitnodigingsfilm aangeeft, trakteert hij de bezoekers van de Interclean op een wereldprimeur. Hij doet dit met ‘het vertrouwde geluid’. Een geluid dat nog nooit eerder is gehoord in de schoonmaaksector. Een verwijzing naar de komst van KLIKS, een betrouwbaar en duurzaam vaatwassysteem.

Eric van Raemdonck licht toe: “KLIKS is het eerste assortiment in de wereld van detergenten en glansspoelmiddelen voor professionele vaatwasmachines. Het is Cradle to CradleTM gecertificeerd en draagt het EU Ecolabel. Vanzelfsprekend veilig, hygiënisch en duurzaam verpakt. Wij laten belangstellenden op de beurs het geluid graag horen en zullen uitleggen waarom dit systeem goed is voor mens en natuur.“

Nominatie Innovation Award
Op dinsdagochtend 15 mei is de bekendmaking van de Amsterdam Innovation Award. Werner & Mertz is met haar Green-Effective Performance Calculator genomineerd voor deze prijs, in de categorie Related Products/Services. De ‘groene’ calculator zet circulair productontwerp om in zakelijk voordeel voor de schoonmaakprofessionals. Deze onderbouwt besparingen op circulair gebied om te benoemen bij aanbestedingen of andere bedrijfsuitingen.

Een nieuwe tool waarmee groen bewustzijn wordt geeffectueerd en waarmee belangen verschuiven naar duurzaam ondernemen. De Green-Effective Performance Calculator is vernieuwend in de markt, en wij hopen hiermee de Innovation Award te winnen”, aldus Eric van Raemdonck.

Quick & Easy
Naast bovengenoemd nieuws komen bezoekers aan de Interclean Werner & Mertz nog op een andere manier tegen. Haar mobiel doseersysteem Quick & Easy wordt dagelijks ingezet bij de workshops in het Zero Waste Lab in hal 7. Quick & Easy is een automatisch mobiel doseersysteem, dat met 1 spraykop en een waterpatroon meerdere oppervlakken op een snelle een eenvoudige manier kan reinigen.

Voor het ontdekken van de KLIK(S) kunnen belangstellenden de stand van Werner & Mertz Professional bezoeken. Deze bevindt zich in hal 5, nummer 321.

Delen