Nieuwe LEVIY integraties en service op Interclean

mei 1, 2018 in Interclean vakbeurs

Tijdens de Interclean toont LEVIY de nieuwe integratie klant feedback, de MEWS integratie en een kamer-niveau analytische service. Daarnaast presenteert LEVIY een innovatieve Amazon echo integratie. De klant feedback integratie helpt klanten om een hoger service niveau aan te bieden door het koppelen van negatieve reacties aan een nieuwe taak. De MEWS integratie versimpelt de communicatie tussen housekeeping, receptie en de technische dienst, wat MEWS gebruikers helpt om een hoger service niveau te bieden aan hun klanten. De kamer-niveau analytische service helpt facility managers om inzichten te krijgen in feiten en problemen.

Over de recente klant ervaring integratie zeg LEVIY CEO Sebastiaan van der Vinne: “De ervaring van eindgebruikers is steeds belangrijker aan het worden voor de dagelijkse operatie van onze klanten. Bij LEVIY staan wij daarom open voor samenwerking met bedrijven in dit veld. Wij integreren met hun producten zodat elke negatieve reactie direct vertaalt word in nieuwe taken en of problemen voor de dagelijkse operaties.”

Met betrekking to de MEWS integratie, zei hij: “MEWS is de wereld van de hotel PMS systemen aan het vernieuwen. Het is fantastisch om deze integratie te realiseren, wij kijken er naar uit om klanten te laten zien wat dit voor ze kan betekenen.”

Leviy op Interclean
Op de Interclean vindt u de stand van LEVIY in Hal 8, nr. 608.

Over LEVIY
LEVIY maakt kwaliteitsmanagement, communicatie en planning software voor facilitair management, housekeeping en commerciële schoonmaakbedrijven. LEVIY helot en adviseert deze bedrijven om te digitaliseren, optimaliseren en innoveren. Kosten besparingen, vertrouwen en transparantie worden gecreëerd door met LEVIY directe communicatie, planning, analytische capaciteiten en rapportage over kamer status,  werkplanning en communicatie mogelijk te maken. Daardoor kunnen onze klanten de trends voorblijven en significante efficiëntie en kosten besparingen realiseren.

Delen