MTS Euro Products lanceert 2e eigen dispenserlijn op Interclean

april 24, 2018 in Interclean vakbeurs

MTS Euro Products gaat flink uitpakken op Interclean Amsterdam. “We lanceren een nieuwe dispenserlijn voor toiletgroepen. We verklappen nog niet de naam, maar onze eerste eigen en succesvolle Pearl-dispenserlijn krijgt er als het ware een broertje of zusje bij”, blikt commercieel directeur Sander Ekhart vooruit. Op haar stand (nummer 415 in hal 11) presenteert het team van MTS Euro Products haar gamma én haar nieuwe dispenserlijn. Die laatste is ongetwijfeld het paradepaardje.

Na 6 jaar komt MTS Euro Products met weer een eigen dispenserlijn. Een bijzonderheid, waar het team trots op is. Hoewel de naam die een van de teamleden verzon, nog niet mag worden verklapt, is wel bekend dat ook deze nieuwe dispenserlijn compleet is en in een zwarte, rvs of witte uitvoering verkrijgbaar is. Toch biedt deze tweede eigen dispenserlijn van MTS Euro Products nog meer dan de Pearl al jaren met veel succes doet.

Sander Ekhart: “Onze nieuwe dispenserlijn is echt een mooie lijn. We kunnen er niet omheen. En compleet, dat vind ik belangrijk. Als je in een toiletruimte bent en alle dispensers daar zwart zijn, kan niet opeens het afvalbakje of de toiletborstelhouder wit zijn. Ook onze nieuwe lijn voorziet dus in alle dispensers, zogezegd ‘van a tot z’. Productmanager Rob van der Walle heeft ook in deze product- en productiebegeleiding z’n ziel en zaligheid in gelegd; dat verdient echt een compliment.”

Duurzaam en circulair
Op haar strakke, moderne stand van 100 m2 in hal 11 – een van de drie gespecialiseerde washroom-hallen op Interclean Amsterdam – presenteert MTS Euro Products haar noviteit én haar assortiment hygiënepapier, nonwovens, zepen, sorbents en poetsdoeken. “Naast ons assortiment en nieuwe dispenserlijn zullen mensen ook de thema’s duurzaamheid en circulaire economie op onze stand en in onze bedrijfsvoering herkennen”, aldus Ekhart.

Gerrit Malipaard, Sander Ekhart, Rob van der Walle, Georgina Karijosentono, Diana van Nimwegen, Nico Bennik, Erik van Geest, Dennis Bijlsma, Michel van der Hoeven, Renno Guitjens, Bob Companjen, Robin van der Ende en Stefanie Terlouw heten u van harte welkom op stand 11.415 op Interclean Amsterdam – van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 mei in RAI Amsterdam.

Over MTS Euro Products
MTS Euro Products levert sinds 1991 een breed assortiment aan hoogwaardige hygiëneproducten, zoals toilet- en handdoekpapier, dispensers, nonwovens, absorptiematerialen en poetslappen. Vanuit het logistieke centrum in Maassluis bedient MTS Euro Products dagelijks klanten in binnen- e buitenland. Service, snelheid en flexibiliteit vormen samen met kwaliteit de eenheid die maakt tot wat MTS Euro Products is: een betrouwbare, servicegerichte leverancier en kennispartner voor al uw hygiëneproducten.

 

Delen