Midwest Rubber introduceert revolutionair Airoflex op Interclean Amsterdam

mei 11, 2018 in Interclean vakbeurs

Midwest Rubber Service & Supply Company – opgericht in 1976 – is een handelsonderneming in hoge kwaliteit rubbers. Op Interclean Amsterdam – van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 mei in de RAI Amsterdam – vindt u deze specialist in hal 2, standnummer 02.305. “Dit jaar introduceren we met Airoflex een revolutionair nieuw design voor zuigrubbers. Dus kom vooral bij ons langs”, enthousiasmeert Tommy Meijdam, general manager Europe. 

Midwest Rubber is een begrip als het om zuigrubbers voor schrobzuigmachines gaat. De materialen, zoals Linatex en PRIMOthane, zijn uitermate geschikt om te gebruiken op schrobzuigmachines. Midwest Rubber ontwikkelde zelf PRIMOthane, het olie-en vetbestendig Polyurethaan, om de beste wateropname te garanderen.

“Dit jaar introduceren we met Airoflex een revolutionair nieuw design voor zuigrubbers. Door dit design blijft er tot wel 50% minder water op de vloer achter, waardoor bijvoorbeeld overdag schoonmaken zonder glij- en valincidenten mogelijk wordt”, introduceert Meijdam de Airoflex innovatie.

Unieke vormgeving
Airoflex zuigrubbers zorgen door hun unieke vormgeving voor een beter vacuüm op de vloer. Hierdoor wordt overtollig water sneller en beter opgezogen door schrobzuigmachinnes. Het resultaat is dat er minder water op de vloer achterblijft,  waardoor de vloer sneller droog en dus begaanbaar is. Vooral op de moeilijke vloeren, zoals tegels met voegen of oneffen vloeren, is het resultaat verbluffend!

Het hoofdkantoor van Midwest Rubber is in Amerika gevestigd. Met de productie en verkoopfaciliteiten in Europa en Azië kan Midwest Rubber als globale partner opereren voor zijn OEM-klanten. In Nederland vindt u de Europese vestiging van Midwest Rubber in Nieuwegein, deze staat onder leiding van Tommy Meijdam: “Door ons wereldwijde karakter is onze aanwezigheid op Interclean Amsterdam een vanzelfsprekendheid. Bezoek onze stand in het Amerikaanse paviljoen in hal 2 op stand 02.305. Het is uw bezoek meer dan de moeite waard!”

Over Interclean
Interclean Amsterdam 2018 opent van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 mei de deuren om professionals uit de schoonmaak- en hygiëne-industrie welkom te heten op het grootste en meest internationale evenement ter wereld. Op deze onmisbare vakbeurs voor bedrijven vanuit de hele wereld tonen meer dan 800 exposanten uit 40 landen in 12 hallen de nieuwste innovaties en komen meer dan 30.000 besluitvormers uit meer dan 130 landen voor een uiteenlopend beurs- en seminarprogramma bijeen.

Delen