Interclean Amsterdam en Atir organiseren Facility Inspiration Event

maart 30, 2018 in Interclean vakbeurs

Interclean en schoonmaakadvies-organisatie Atir organiseren samen het Facility Inspiration Event op de vakbeurs Interclean. Het Facility Inspiration Event is op donderdag 17 mei 2018, de derde dag van de vakbeurs. Het evenement vindt plaats op het Innovation LAB (hal 8) en is bedoeld voor facility en hospitality managers.

Het Facility Inspiration Event laat trends en innovaties in de schoonmaakbranche zien. Het programma bestaat uit een seminarprogramma en een AdviesLAB met Innovation Tour waar professionals in gesprek kunnen gaan met experts en innvoations kunnen beleven.

Keynote sprekers
Keynote sprekers bij het seminarprogramma zijn onder meer circulariteitsgoeroe Yvette Watson, trendwatcher Sander Duivestein en hoogleraar Herman Kok. Yvette Watson gaat in op de circulaire en inclusieve economie en wat dit betekent voor het facilitaire werkveld. Sander Duivestein neemt het publiek mee in vraagstukken rondom robotisering in de schoonmaak en Herman Kok bespreekt  schoonmaak als unieke, onderscheidende factor in het gastvrije vermogen van organisaties.

AdviesLAB
De experts in het AdviesLAB bieden professioneel advies op maat. Bezoekers kunnen met een deskundige sparren over een vraagstuk, bijvoorbeeld over circulair aanbesteden, de digitale contractmanager, innovatieve KPI’s, lifetime employment en big data. Margriet van Dijken, directeur Atir: ‘Wij hopen dat veel professionals naar het event komen om zich te laten inspireren en dat zij hun vraagstukken meenemen. De omgeving van de vakbeurs biedt daarvoor volop kansen.’

Innovation Tour
Tijdens het Facility Inspiration Event is er een Innovation Tour langs de nieuwste ontwikkelingen in de schoonmaakbranche, zoals de schoonmaakrobots, zero waste initiatieven en  de nieuwste schoonmaakmethodes in het ziekenhuis.  Verder presenteren de twaalf genomineerden voor de Innovation Awards 2018 hun wereldprimeur.

De internationale vakbeurs Interclean Amsterdam is tot 17.30 uur toegankelijk voor deelnemers aan het Facility Inspiration Event. Dit evenement komt tot stand in samenwerking met schoonmaakadviesorganisatie Atir. Meer informatie over het programma van de beurs en het Facility Inspiration Event vindt u hier.

Over Interclean
Interclean is opgericht in Amsterdam in 1967, de grootste Interclean evenementen zijn georganiseerd door RAI Amsterdam. Het merk Interclean representeert producten en oplossingen voor de professionele schoonmaakindustrie. Interclean Amsterdam 2018 is de grootste professionele schoonmaak en hygiëne evenement ter wereld, met meer dan 850 exposanten en 30.000 bezoekers. De beurs vindt plaats op 15 tot en met 18 mei 2018.

Ook interessant:

24 april FM Next Generation: uitdagingen aangaan met de generatie van morgen

Delen