Greenspeed-seminars over Circulair Schoonmaken op Interclean stand

mei 15, 2018 in Interclean vakbeurs

Op de internationale vakbeurs Interclean Amsterdam – van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 mei in de RAI Amsterdam – presenteert Greenspeed haar laatste innovaties op standnummer 01.106 in de RAI Amsterdam. Als rode draad loopt daar de Circulaire Schoonmaak doorheen. Greenspeed is trots op de manier waarop haar merk voorziet in een gezondere en efficiëntere manier voor de garantie van een schone werkomgeving en maatschappij. Daarom zal Circulair Schoonmaken nadrukkelijk aanwezig zijn op de Greenspeed-stand.

Een schaarste aan grondstoffen en een alsmaar groter wordende afvalberg: Greenspeed heeft de missie om dit hedendaagse probleem aan te pakken en deze trend te doorbreken met haar Circulaire Schoonmaak-concept. Hergebruik en recyclering staan in dit concept centraal.

Seminars
Wat kan Circulaire Schoonmaak uw bedrijf opleveren? Greenspeed legt het u graag uit en organiseert daarom vier exclusieve seminars op haar eigen stand, geheel in de sfeer van circulair schoonmaken. Johan Tops, commercial director, neemt de seminarie Circulaire Schoonmaak voor zijn rekening; CEO Michel de Bruin pakt de trends en ontwikkelingen in de professionele schoonmaakindustrie op.

Dit is de agenda
dinsdag 15 mei:
10.30 – 10.50 uur: seminarie Trends en ontwikkelingen in de professionele schoonmaakindustrie – Michel de Bruin, CEO van Greenspeed
15.00 – 15.20 uur: seminarie circulaire schoonmaak – Johan Tops, Commercial Director van Greenspeed

donderdag 17 mei:
10.30 – 10.50 uur: seminarie circulaire schoonmaak – Johan Tops, Commercial Director van Greenspeed
15.00 – 15.20: seminarie trends en ontwikkelingen in de professionele schoonmaakindustrie – Michel de Bruin, CEO van Greenspeed

U bent van harte welkom op de Greenspeed-stand 01.106, direct links in de Europahal. Wilt u vooraf uw vraag aan Michel of Johan stellen? Mail: sales@greenspeed.eu.

Delen