Greenspeed opnieuw aanwezig op ISSA/INTERCLEAN Las Vegas

augustus 11, 2017 in Interclean vakbeurs

Schoonmaakjournaal - Greenspeed C-Shuttle 2Dit jaar is Greenspeed, producent en leverancier van ecologische schoonmaaksystemen, voor de derde keer aanwezig op ISSA/INTERCLEAN North America show. De schoonmaakbeurs, die jaarlijks plaatsvindt, loopt dit jaar van maandag 11 september tot donderdag 14 september 2017 in het Las Vegas Convention Center in Las Vegas.

 ISSA/INTERCLEAN Las Vegas is de grootste schoonmaakbeurs in Noord-Amerika. Greenspeed USA presenteert hier de laatste innovaties. Alle nieuwe systemen op gebied van slim en hygiënisch schoonmaken worden voorgesteld, waaronder de C-Shuttle en Greenspeeds nieuwste aanwinst Click’M C. Deze laatste wordt in september gelanceerd.

Greenspeed is sinds 2013 succesvol aanwezig op de Noord-Amerikaanse markt.

Meer informatie over de ISSA/INTERCLEAN Show: http://show.issa.com/exhibit/

Over Greenspeed
Greenspeed, pionier in slimme schoonmaakoplossingen, werd meer dan 20 jaar geleden in Nederland opgericht. Het microvezel schoonmaaksysteem maakte Greenspeed tot een van de toonaangevende merken in de Europese schoonmaakmarkt. Greenspeed biedt nu een all-in one schoonmaakconcept aan van duurzame microvezelsystemen en ecologische reinigingsmiddelen. Het productgamma van Greenspeed is gecertificeerd met het Scandinavische ecolabel Swan, het Europese Ecolabel en het Cradle to Cradle certified label. Het distributienetwerk van Greenspeed is operationeel in twintig landen.

 

 

Delen