Greenspeed is gek op schoon. Ook op Interclean Amsterdam

april 23, 2018 in Interclean vakbeurs

Sinds de oprichting in 1981 is Greenspeed uitgegroeid tot een van de meest duurzame professionele schoonmaakmerken wereldwijd. Na de overname van Ecover Professional specialiseerde Greenspeed zich in microvezel- én ecologische schoonmaakproducten, met grote successen tot gevolg. Binnenkort presenteert Greenspeed haar laatste innovaties op de internationale vakbeurs Interclean Amsterdam, van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 mei op standnummer 01.106 in RAI Amsterdam.

Het Greenspeed-team verwelkomt u graag op Interclean Amsterdam, van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 mei 2018, standnummer 01.106 (in de Europahal).

C-Shuttle trolley
Een van de innovaties die Greenspeed presenteert, is de C-Shuttle: een trolley die voor 75% uit recycled plastic bestaat én recyclable is. C- Shuttle is een ergonomische, gebruikersvriendelijke en duurzame schoonmaakwerkwagen. Het gemak waarmee u kunt navigeren maakt de C-Shuttle ongeëvenaard. Het is zelfs mogelijk om de trolley te personaliseren met uw eigen design of bedrijfslogo. Bezoek onze stand en maak kans op een C-Shuttle.

Click’M C mopsysteem
De tweede innovatie is Click’M C: een lichtgewicht magnetische mopsysteem, gefocust op hygiëne en gebruiksgemak. Het concept is simpel: Je schuift het Click’M C frame in de pocket van de mop en drukt het met de steel vast. Na het schoonmaakwerk klik je het frame met de voet los door een simpele druk op de groene knop en schuif je de mop in de waszak.

Het grootste voordeel van het Click’M C-systeem? U hoeft de mop niet langer aan te raken bij het verwijderen. Je schuift de mop simpel en hygiënisch van het frame.  Dit maakt de Click’M C een erg hygiënische manier van schoonmaken. De professionele schoonmakers die met Greenspeed Click’M C werken, zijn het er unaniem over eens: “Een mop bevestigen en weer losmaken was nooit zo praktisch en hygiënisch”. Ook de gebruiksvriendelijkheid van het systeem wordt door de gebruikers van het eerste uur benadrukt: “Het frame is bijzonder licht en makkelijk afwasbaar. Schoonmaken met Greenspeed Click’M C is pure magie.”

Circulair Schoonmaak
Dit jaar richt Greenspeed zich op Circulaire Schoonmaak, waarop de producten van Greenspeed zijn gebaseerd. Als eerste professioneel schoonmaakmerk ontving Greenspeed het Cradle to Cradle Gold-certificaat. Greenspeed is trots op de manier waarop haar merk voorziet in een gezondere en efficiëntere manier voor de garantie van een schone werkomgeving en maatschappij. Daarom zal Circulair Schoonmaken nadrukkelijk aanwezig zijn op de Greenspeed-stand op Interclean Amsterdam.

Greenspeed is crazy about cleaning, and you?

 

Delen