GOJO biedt oplossingen voor hygiëne huid en oppervlakken

mei 1, 2018 in Interclean vakbeurs

GOJO Industries-Europe Ltd – specialist op het gebied van oplossingen voor  hygiëne van huid en oppervlakken – presenteert zijn uitgebreide portfolio op Interclean 2018 (hal 12, stand 12.209). GOJO heeft veel ervaring binnen de hygiënesector en brengt internationaal erkende merken op de markt zoals PURELL®, waar het meest op wordt vertrouwd voor ontsmetting van huid en oppervlakken, en GOJO®, voor speciale zepen en reinigingsoplossingen voor hardnekkig vuil.

Chris Wakefield, vicepresident Europese marketing en productontwikkeling van GOJO Industries-Europe Ltd zegt hierover: “Interclean is een fantastisch evenement en het verheugt ons ten zeerste om hier weer onze producten ten toon te stellen. Het is voor ons een fantastische gelegenheid om vernieuwingen te laten zien en mensen face to face te laten kennismaken met onze producten en expertise. Ook is het voor ons een goede kans om kennis te maken met onze distributeurs-partners.”

Nieuwe toevoegingen
Onder de producten die worden tentoongesteld bevinden zich de meest recente toevoegingen aan het PURELL-portfolio: PURELL Desinfecterende Spray en Doekjes voor Oppervlakken. GOJO heeft zijn kennis en inzicht van de markt gebruikt om een reeks desinfecterende producten voor oppervlakken te ontwikkelen die snelwerkend en zeer efficiënt zijn en speciaal ontworpen zijn om te voldoen aan behoeften betreffende oppervlakteontsmetting in zones die in aanraking komen met levensmiddelen.

Informatievoorziening
Naast het tentoonstellen van de producten waarin GOJO is gespecialiseerd, geven we ook informatie over het GOJO® SMARTLINK Service-alarmsysteem, een technologie die is ontworpen als een preventief onderhoudssysteem en het SMARTLINK Observatiesysteem dat feedback geeft en onmiddellijk rapporten levert om te voldoen aan de regels voor zowel handhygiëne als PBM. Dit bespaart kostbare tijd.

Intercleanlocaties
De stand van GOJO vindt u in hal 12, stand 209. Daarnaast is GOJO, als marktleider op het gebied van infectiebeheersing en huidwetenschap, ook aanwezig op het Healthcare Cleaning Forum in hal 9, stand 107.

Delen