Experience it yourself: test de 3 Vileda innovaties op Interclean

mei 8, 2018 in Interclean vakbeurs

MicronSolo (de nieuwste Single Use reinigingsdoek), iQonnect (een app gericht op de toekomst van de schoonmaakdienstverlening) en Origo2 (de nieuwste innovatie in materiaalwagens): de Vileda Professional-stand – nummer 05.307 – op Interclean Amsterdam 2018 (van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 mei) staat vol met innovaties. Onder het motto Innovating for next level efficiency kunt op de speciaal ingerichte experience it yourself zones kennismaken met deze 3 Vileda-innovaties.

MicronSolo
MicronSolo is de nieuwste single use reinigingsdoek van Vileda Professional. Een mix van de door Vileda gepatenteerde ultradunne Pie32 microvezels en viscose.  De doek heeft alle voordelen van microvezels maar is iets dikker voor een verbeterde absorptie en fijner ‘handgevoel’. De unieke Pie32 microvezels zorgen voor een superieur reinigingsresultaat en een significante reductie van bacteriën op het schoongemaakte oppervlak. Zelfs met alleen water.

iQonnect app
iQonnect is een app gericht op de toekomst van de schoonmaakdienstverlening. Door het digitaliseren van operationele kernprocessen worden kosten en tijd op de werkvloer onder controle gehouden. De iQonnect App omvat functies, zoals tijd- en aanwezigheidsregistratie, realtime monitoring en rapportage van werkuren, gedigitaliseerde HR-informatie, werkprogramma’s, planning, kwaliteitsbeheer, klachtenbehandeling en vele andere functionaliteiten.

iQonnect is momenteel beschikbaar in Duitsland en Rusland. Introductie in andere landen volgt. Alvast kennismaken? Klik op deze link naar de iQonnect-website.

Origo 2
Origo 2 is het nieuwe materiaalwagenconcept van Vileda Professional, ontwikkelt vanaf het nulpunt en uitgewerkt tot de meest innovatieve en efficiënte materiaalwagen serie ooit. De nieuwe Origo-generatie biedt gebruikers meer efficiëntie, betere hygiëne, meer veiligheid en geïntegreerde digitale oplossingen.

Een modulair concept dat voldoet aan steeds veranderende uitdagingen in de professionele schoonmaakwereld.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op de Origo 2-website van Vileda Professional.

Interclean
Deze drie innovaties introduceert Vileda Professional op Interclean Amsterdam, stand 307 in hal 5. Op de speciale experience it yourself zones kunnen bezoekers de producten ervaren en proberen.

 Vileda Professional ontwikkelt innovatieve oplossingen die de professionele schoonmaak verbeteren.

 

Delen