Erik-Jan Smulders (mpro5) op Interclean: “Elk (schoonmaak)bedrijf heeft een digitaal platform nodig”

mei 1, 2018 in Interclean vakbeurs

Elke organisatie heeft een platform nodig dat over alle systemen heen het overzicht kan bieden en de handjes van de medewerkers kan koppelen aan de beschikbare technieken, zoals IoT. Toch is digitalisering een onderwerp waarover de meningen in de (schoonmaak)wereld flink verdeeld zijn. Waarom is digitalisering geschikt voor de schoonmaakbranche? In aanloop naar haar presentatie op het Mobility Solutions-platform in hal 8 op Interclean Amsterdam beantwoordt Erik-Jan Smulders, business development director bij mpro5 – al ruim twintig jaar specialist in de verlening van managementsoftware – deze vraag en laat ons alvast kennismaken met de voordelen van mpro-software. 

“De automatisering wordt vaak als een dreiging gezien, maar door toevoeging van digitale software kan een zogeheten workflow ontstaan. Daardoor wordt de interne communicatie bij bedrijven nog accurater en efficiënter”, legt Erik-Jan Smulders uit.

Alle info in één app
Inhoudelijk betekent het creëren van een workflow, dat mpro5 digitale software naar de wensen van een bedrijf kan instellen. “We koppelen een werkplan aan de software en deze kan via een app gebruikt en ingelezen worden. Zo kunnen pandbeheerders en schoonmakers real time informatie in de app invoeren, die weer bij de gewenste collega terecht komt. Denk bij de inhoud van de software aan een cloud-database waar mobiele communicatie, rapportering en notificaties mogelijk zijn. Alles is in te voeren en na te lezen in één app. De klant en organisatie kunnen direct zien wat er gebeurt en, indien gewenst, per direct bijsturen. Veel organisaties hebben meerdere losse apps. Dat is met mpro5 niet meer nodig, alle flows kunnen op één platform.

Helpende hand
Het gebruik van software bevordert interne communicatie en reduceert een groot deel aan papierwerk en fouten of het overschrijden van budgetten/assets. “Bedrijven winnen tijd en geld door het gebruik van mobiel beheer. En omdat je alles realtime kunt invoeren, doorspelen en bijhouden, ontstaat er een stuk overzicht en controle.”

De vraag of digitaliseringssystemen de werkgelegenheid aantasten, is voor Erik-Jan niet moeilijk te beantwoorden. “Dit soort systemen zijn een helpende hand om alles beter op elkaar af te stemmen. mpro5 creëert een overzichtelijke en heldere workflow. En juist omdat bedrijven door een prettige werkwijze betere resultaten halen en kosten reduceren, blijft werkgelegenheid aanhouden en verhoog je de klant- en medewerkerstevredenheid.”

Focus
mpro5 is gespecialiseerd in workflow management in de breedste zin van het woord: de focus ligt op het beschikbaar maken van data op welke vorm dan ook, IOT en robotica zijn natuurlijk ook speerpunten die worden geïntegreerd in het mpro5-platform. Elke organisatie heeft namelijk een platform nodig dat over alle systemen heen het overzicht kan bieden en de handjes van de medewerkers kan koppelen aan de beschikbare technieken, zoals IoT. Wel zo kostenefficiënt en effectief. onder meer ervaring in de logistiek, onderhoud, retail, schoonmaak, gezondheidzorg, catering en beveiligingsindustrie

Wie is mpro5 en wat heeft het workflowmanagement-platform uw bedrijf te bieden? Op YouTube een korte kennismaking in één minuut onder leiding van Erik Jan Smulders.

 

Delen