Discover the future toilet experience van Katrin op Interclean

mei 4, 2018 in Interclean vakbeurs

De slogan die u van hygiëne- en tissuepapierproducent Katrin kent is ‘Discover the Katrin world!’. Op de Interclean biedt het bedrijf echter meer dan haar huidige wereld. Katrin geeft een kijkje in de toekomst en daagt uit tot ‘discover the future toilet experience’. De stand – met onder meer de Inclusivedispenserlijn – in hal 10, nr. 305, is herkenbaar aan de nieuwe look: rood, wit en zwart.

Met een nieuwe uitstraling en noviteiten stapt Katrin haar toekomst in. Vanuit het heden regelt zij dat er voor haar klanten en gebruikers minder dingen zijn om zorgen over te maken. En dat betekent ook vooruit kijken. Op de Interclean laat zij zien hoe een (bedrijfs)toilet van de toekomst er uit kan zien. Met onder meer de nieuwe Inclusive dispenserlijn. Het Inclusive design staat voor producten die door iedereen gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen zijn. De dispenser is toegankelijk in gebruik en hiermee van toegevoegde waarde in een toiletruimte. Wat biedt een future toilet nog meer? Hoe kan een nog betere beleving en custom made ervaring voor een bezoeker gerealiseerd worden? Een bezoek aan de stand brengt deze vragen tot leven!

Discover even more
Katrin heeft in het afgelopen jaar ook nagedacht over hoe zij de samenwerking met haar klanten kan optimaliseren. Om samen vooruit te gaan. Dit heeft geresulteerd in online tools zoals de nieuwe ‘Katrin Academy’ en berekenings- en aanbiedingshulpmiddelen. Deze tools zijn beschikbaar via de website en zullen op de Interclean worden gedemonstreerd.

Katrin experience
Discover the Katrin world en the future toilet experience op stand 305 in hal 10 op de Interclean in Amsterdam. Van 15 t/m 18 mei bent u van harte welkom.

Over Katrin
Katrin, het B2B-merk van Metsä Tissue, is een van oorsprong Fins bedrijf met 10 fabrieken, 2800 medewerkers en € 1 miljard omzet. Katrin biedt professionele hygiëne-oplossingen met tissue-papierproducten en Inclusive-dispensers. De hygiëne-oplossingen zorgen in iedere organisatie voor een doelmatig en effectief gebruik. Dat bespaart verbruiksmateriaal, loonkosten én het milieu.

Meer ontdekken?

Blog: Discovery

 

 

Delen