Crohill op Interclean met uniek Smart Cleaning-concept: andere hal, andere stand

mei 7, 2018 in Interclean vakbeurs

Een andere hal, een andere stand: uw partner voor een schoner pand Crohill uit Lelystad vindt u op de aankomende Interclean Amsterdam – van dinsdag 15 ­­tot en met vrijdag 18 mei – in de Europahal, stand 01.229. “We staan samen met Kleen tegenover Numatic. Uiteraard presenteren we ons unieke Smart Cleaning-concept, maar we lanceren ook een ‘bruisende’ innovatie”, blikt Pim Hilgerdenaar, directeur van Crohill, vooruit.

Crohill is een schoonmaakgroothandel en biedt schoonmaakbedrijven en -diensten een met zorg uitgekozen pakket aan professionele schoonmaakartikelen en ‑machines. “Onder de naam Smart Cleaning ontwikkelen we schoonmaakmethodes die afgestemd zijn op de dagelijkse praktijk. De unieke combinatie van producten en chemie levert een resultaat op dat altijd schoon is en beter dan u gewend bent”, legt Pim Hilgerdenaar uit.

Inspelen op ontwikkelingen
Smart Cleaning typeert zich niet alleen door schoner, duurzamer, effectiever en efficiënter, maar de schoonmaakmethode speelt ook in op trends en ontwikkelingen. Hilgerdenaar licht toe: “Ergonomie is een van de thema’s op de Interclean. Het arbeidspotentieel neemt af onder meer als gevolg door de toenemende vergrijzing. Dus moeten bedrijven extra zuinig op hun schoonmaakmedewerkers zijn. Met onze Smart Cleaning-methode en -producten geven we daar invulling aan en pakken we het thema ergonomie op. Smart Cleaning is bewezen minder belastend voor lijf en leden, want wie met onze methode werkt, hoeft nier meer te bukken, reiken, wringen of kracht te zetten. We hebben verfijnde producten en hulpmiddelen ontwikkeld, die echt lichter werken én schoner maken. En dat bewijzen we u graag op Interclean Amsterdam.”

Ergonomie als verdienmiddel
Ergonomie als verdienmiddel, dat klinkt tegenstrijdig. Toch weet het team van Crohill dat ze wel degelijk hand-in-hand gaan: “Als je sneller en beter kunt schoonmaken, dan verdien je tijd en dus geld. Iedereen kan ook bedenken dat het werken in een schoner pand veel lichter is dan in een vervuild pand. Dus gebruik de juiste chemie en de juiste materialen, maar zorg bijvoorbeeld ook voor een juist wasproces. Als je bovendien een schoonmaker hebt die blij is, doordat hij of zij bijvoorbeeld geen nek- of rugklachten (meer) heeft, dan is ergonomie ook een indirect verdienmiddel.”

Samen met Kleen
Crohill is exclusief importeur van de reinigingsmiddelen van Kleen Purgatis voor de Benelux. Kleen en Crohill hebben wederom een gezamenlijke stand op de Interclean. Ditmaal in de Europahal, tegenover Numatic. De specialistische en innovatieve inslag van Kleen sluit perfect aan op de filosofie van Crohill: “De dagelijkse praktijk van de klant is het uitgangspunt en we zijn altijd op zoek zijn naar hoe het nóg beter kan. Kleen stelt, net als wij, hoge eisen aan de kwaliteit van haar producten en het effect op het milieu.”

Hilgerdenaar tot slot: “We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan ons tijdens de Interclean Amsterdam, van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 mei in de RAI Amsterdam, en voor een goed en opbouwend gesprek over ergonomie.”

Delen