CleanJack kijkt op Interclean verder dan tijd- en aanwezigheidsregistratie

april 19, 2018 in Interclean vakbeurs

Op de Interclean 2018 laat CleanJack zien meer te zijn dan een digitale oplossing voor tijd- en aanwezigheidsregistratie in schoonmaak. Tijdens deze beurs gaat de aandacht vooral uit naar de communicatie met de schoonmakers op de werkvloer. In het Mobility Paviljoen in hal 8 toont CleanJack aan via haar apps nu ook eenvoudig en gericht opdrachten op locaties te kunnen geven en feedback te vragen, waardoor het schoonmaakvak nog efficiënter, professioneler en leuker wordt.

Mobility solutions zijn niet meer weg te denken van de Interclean. In de afgelopen jaren is de digitalisering in de schoonmaak razendsnel gegaan; tijd- en aanwezigheidsregistratie, apps voor dks, contractmanagement en taakinstructies zijn geïntegreerd in de dagelijkse praktijk. Daarom geeft de organisatie van de Interclean de softwarebedrijven een prominente plek op de beurs, met een groot Mobility Platform in hal 8, naast het Innovation Lab. CleanJack is op dit Mobility Platform aanwezig om haar innovaties met belangstellenden te delen.

Wat is nieuw bij CleanJack?
 “Sinds onze oprichting in 2007 blijven we onze klokterminals en apps verder ontwikkelen”, vertelt Niels van den Berg, directeur van CleanJack. “Tijdens de Interclean delen we graag onze nieuwste ontwikkelingen met als focus de communicatie met de schoonmakers op de werkvloer. Via onze apps kunnen nu dagelijkse taken en instructies aan de schoonmakers worden gegeven. Daarbij kunnen opdrachtgevers ook direct verzoeken doen, waarmee wensen of onverhoopte calamiteiten worden verholpen. De opdrachten verlopen niet alleen via een handterminal of smartphone, maar ook via een centrale wallterminal die in een stevige behuizing aan de muur gehangen kan worden. Voor de smartphone is er nu ook onze Android App. We zijn trots op deze, weer, nieuwe stap in ons bestaan.”

Wat maakt CleanJack speciaal?
“De oplossingen van CleanJack zijn zeer gebruiksvriendelijk en direct toe te passen”, vervolgt Van den Berg. “De eenvoud maakt het werken met onze apps voor alle betrokkenen prettig. Daarbij is ons systeem eenvoudig te integreren met een aanwezig cms/crm/plannings- of salarissysteem. Actueel inzicht op ieder moment!
Inmiddels registreren schoonmakers op meer dan 43.000 locaties in 6 verschillende landen dagelijks hun werktijden met CleanJack. Dit maakt ons op dit moment marktleider. Met onze nieuwe opties willen we de onbetwiste kampioen zijn, niet alleen op het gebied van tijd- en aanwezigheidregistratie, maar ook in communicatie met de schoonmaakwerkvloer.”

Waar vindt u CleanJack op Interclean Amsterdam?
CleanJack is van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 mei aanwezig op de Interclean, Mobility Platform in hal 8. Registreer hier voor een gratis entreekaart:  www.cleanjack.nl/interclean of neem contact op voor een afspraak op de beurs via +31 (0) 70 20 40 132 of  info@cleanjack.nl. Voor België contact u: +32 (0) 56 73 31 31 of  info@cleanjack.be.

 

 

Delen