Adlatus Robotics introduceert servicestation Cleaning Robots

mei 4, 2018 in Interclean vakbeurs

Adlatus Robotics startte bijna 3 jaar geleden als ‘Startup’ in Ulm in Duitsland. Na de ontwikkeling van een innovatieve service robot en het winnen van o.a. een innovatie-award en de schoonmaak wedstrijd voor de Duitse spoorwegen (DB), kreeg het bedrijf internationaal veel aanvraag. Daarom heeft zij besloten haar services uit te breiden naar onder meer de Benelux. Op de Interclean luidt zij haar introductie in de Benelux in met de presentatie van een nieuw Service Station voor Cleaning Robots.

In hal 8, stand 8.217, direct naast het innovatie Lab presenteert Adlatus Robotics  ‘Automatisering voor Autonome Schoonmaak 4.0’, met het nieuwste vrijgegeven S700 service station. Ook geeft het bedrijf een vooruitblik op meer innovatieve ontwikkelingen.

Service Station voor Cleaning Robots
Het nieuwe service station S700 stelt gebruikers in staat om de Adlatus Schoonmaakrobot CR700 te gebruiken op een continue basis. Hierbij her-vult het station het schone water, voert het vervuilde water af en gelijktijdig worden de batterijen weer opgeladen, zonder noodzakelijk operationeel menselijk tussenkomst. Zoals een moderne robot-grasmaaier.

Nominatie Innovation Award 2018
Het  Adlatus Service Station voor Cleaning Robots van Adlatus Robotics is genomineerd voor de Interclean Innovation Award 2018, in de categorie Management & Mobility Solutions/E-Cleaning.

Over Adlatus Robotics
Adlatus betekent ‘assistent’, en dat is exact wat het bedrijf doet. Het assisteert operators bij het schoonmaken van de vloeren in vele situaties, van diverse facilities tot grote luchthavens en/of magazijnen. Dit met gebruikmaking van een 3-weg gecombineerde sensor techniek, gewoon om gebruikers te bedienen!

Bekijk alvast een korte filmimpressie van de S700.

 

Delen