4 redenen om ICE Benelux stand te bezoeken op Interclean Amsterdam

april 1, 2018 in Interclean vakbeurs

ICE Benelux, ICE USA en ICE Asia nemen gezamenlijk deel aan de 2018-editie van de Interclean in Amsterdam van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 mei. Met een standruimte van 150 m2 in Hal 7 – stand 110 pakt ICE flink uit. Want er is nieuws, véél nieuws! ICE brengt maar liefst 7 nieuwe modellen uit, waarvan er al 4 te bewonderen zijn op deze internationale vakbeurs. Daarnaast zijn er ‘sneak previews’ van de komende ontwikkelingen en vernieuwingen aan enkele bestaande modellen.

 

Nieuw: ICE i28BT-CY veeg-schrobzuigmachine met borstelwals
ICE presenteert de eerste van een reeks achterloop-modellen met borstelwals-systeem! De i2BT-CY heeft een schrobdek van 70cm met twee contra-roterende borstelwalsen die tijdens het schrobben van de vloer tevens klein veegvuil meeneemt in de afvalbak deponeert. Het is dus een gecombineerde veeg-schrobzuigmachine voor industrieel gebruik op middelgrote tot grote oppervlakken. De tankinhoud is ‘huge’! Maar liefst 110 liter schoonwater en 110 liter opnametank. Met een werktijd van ruim 3,5 uur is de capaciteit zeer groot. De éénknops-bediening maakt het werken met deze machine zeer eenvoudig. Standaard op deze nieuwe machine: het ICE automatisch chemie-doseersysteem, die vanaf de display wordt ingesteld. De i28BT-CY is de nieuwste toevoeging op de bestaande ICE i28BT schrobzuigmachine met traditioneel schrobdek (disk).

Nieuw: ICE i36BT-CY veeg-schrobzuigmachine met nog meer productiecapaciteit
Naast de ICE i28BT-CY is er tevens een model ontwikkelt dat nóg meer productie-capaciteit heeft: de ICE i36BT-CY. Deze combinatiemachine heeft net als de i28BT-CY een schrob-veegbreedte 70 cm, maar kan maar liefst 4 a 4,5 uur achtereen doorwerken. Het is een 36-Volt machine met een onderhoudsvrij accupakket van 305Ah. Ook deze machine heeft twee contra-roterende borstelwalsen met veegfunctie en dezelfde éénknots-bediening die bij voorwaartse beweging alles in werking zet. De elektrische borstellift en het ingebouwde ICE automatisch chemie-doseersysteem behoren tot de standaard. De i36BT-CY is er ook in een normale disk-variant: de ICE i36BT schrobzuigmachine.

Nieuw: ICE RS28-ORBITAL schrobzuigmachine een echte krachtpatser
Deze opzit-schrobzuigmachine is een echte krachtpatser; een ‘probleemoplosser’ met indrukwekkende capaciteiten. Het vierkante schrobdeck van 700×350 is te voorzien van de specifieke pads of matten, die een variatie aan lastige vervuilingen snel verwijderen. Zelfs een reliëfvloer met antislip is geen probleem voor de RS28 Orbital. Deze rider is met name geschikt voor grotere oppervlakken en voor de echte vloerspecialisten. Volautomatisch werken met de elektrisch schrobdek- en zuigmondlift. De tankinhoud is groot: 110 liter schoonwater- en opnametank. De RS28-ORBITAL is de grote broer van de al eerder geïntroduceerde ICE i20NBT-ORBITAL.

Nieuw: ICE i20 & i24 i-Synergy versie 3.0
Versie 3.0 van ICE i-Synergy is een feit! Deze slimme schoonmaakmachines met Li-ion batterij van ICE koopt u niet, u huurt ze voor een vaste prijs per maand inclusief onderhoud, service calls en slijtdelen. Wat maakt deze schoonmaakmachines slim? De connectie met internet zorgt voor handige gebruiksdata in de i-Synergy App: werk- en oplaadtijden met datum, prestatie van het schrobsysteem (in vierkante meters per uur) tijdens de werkmomenten en identificatie van de gebruiker(s). Maar dat is niet alles! Ook bewaakt ICE deze machines via 3G/Wifi op alle elektrische activiteiten, uitval wordt hiermee tot een minimum beperkt en service is proactief!  Met de versie 3.0 is het display voorzien van een touchscreen display, in maar liefst 24 talen instelbaar. Handleidingen en zelfanalyse in taal naar keuze, zelfs een gebruiks- en onderhoudsinstructie kan afgespeeld worden!

5,6, 7…  er is nog méér!
Sales en marketingdirector Rob Stokkel tot slot: “We kunnen veel meer redenen bedenken voor een bezoek aan onze stand op Interclean Amsterdam, maar natuurlijk houden wij u nog even op scherp en nieuwsgierig, er moeten natuurlijk ook verrassingen zijn! Kom dus bij ons langs een van deze dagen. We maken graag tijd voor . Als u ons laat weten of u komt, dan reserveren we deze tijd voor u en maken we graag een rondje langs de innovaties.”

Heeft u zich al voor de Interclean Amsterdam geregistreerd? Dat kan gratis via deze link: registreer hier.

 

Delen