Weska met partners op Vakbeurs Facilitair: mensen centraal

januari 21, 2018 in Vakbeurs Facilitair

Weska uit Rotterdam, al 50 jaar vakgroothandel voor schoonmaakprofessionals, is ook dit jaar weer aanwezig op Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer, van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 januari in de Jaarbeurs Utrecht. Samen met partners Diversey (van onder meer de merken Taski en Sure), Lindhaus, 3M en Osprey Deepclean (Gumbusters) informeert Weska u graag over alle producten en diensten.

Mensen centraal
Al vanaf de oprichting staan mensen centraal bij Weska. Er wordt veel geïnvesteerd in de eigen mensen. “Vakbekwaamheid is het startpunt van het geven van goed advies en het leveren van goede producten. Dat was 50 jaar geleden zo, en daar staan we nog steeds voor”, aldus Johan Willems. Klant- en oplossingsgericht werken: niet alleen zeggen, maar ook gewoon doen. Dat is waar Weska voor staat en ook tijdens Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer.

Maak het de klanten makkelijk
Al jarenlang werkt Weska oplossings- en klantgericht. Bestellen via het online bestelsysteem My.Weska.nl, via de telefoon of gewoon bestellen of advies vragen door even langs de showroom te gaan, het kan bij Weska. Een breed assortiment en het per klant per locatie laten afleveren van de goederen is een groot voordeel voor menig klant. Willems: “Voor elk schoonmaakprobleem zoeken wij de oplossing. Met onze eigen mensen, met het inschakelen van de technische service- en onderhoudsdienst, samen met onze leveranciers.”

Online bestelsysteem My.Weska.nl
Het verder ontwikkelen van het online bestelsysteem is op dit moment in volle gang. Ook hier probeert Weska haar klanten nog beter te kunnen bedienen. Willems: “Het online managen van de volledige inkoopbestelprocedure staat bij veel van onze klanten centraal: goede kwaliteitsproducten, tegen de juiste prijs, snel geleverd op de juiste locaties. Met My.Weska.nl geven we onze klanten een tool om inkoopbudgetten goed te bewaken en efficiënter te werken. Kortom: tijd en geld besparen. Niet onbelangrijk in onze branche.”

Weska vindt u op Vakbeurs Facilitair op stand D6. Gratis aanmelden voor uw bezoek aan de vakbeurs kan via deze link.

Vooruitblikken? Bekijk deze commercial op YouTube met onder meer Weska.

 

Delen