Vakbeurs Facilitair: jarige Alpheios stapt in toekomst met masterclass Betekenisvol werk

januari 19, 2018 in Vakbeurs Facilitair

Wie de mensen heeft, heeft de toekomst. Dat is zeker. Maar de grootste uitdaging bij het vertalen van beleid naar praktijk ligt in de echte verandering in gedrag van mensen en organisaties. Hoe krijg je dit voor elkaar? Erik Vrijhoeven, directeur Alpheios Performance Solutions, en Rita Brouwer, manager Kenniscentrum, geven je advies in de masterclass Betekenisvol Werk – van beleid naar praktijk. Tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2018 kun je op woensdag 24 en donderdag 25 januari om 14.15 uur deelnemen aan deze masterclass. Schijf je snel in, want vol=vol.

Dit jaar bereikt Alpheios de 60 jaar. Een respectabele leeftijd voor een van de grootste bedrijven op het gebied van professionele schoonmaakproducten, -systemen en -strategieën. Alpheios zorgt voor performanceverbetering bij haar klanten door in hun proces mensen, middelen, methoden en machines beter op elkaar af te stemmen. Betekenisvol werk – van beleid naar praktijk, zoals de masterclass op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer heet, is een logische stap die Alpheios en haar relaties anno 2018 (moeten) zetten. Want mensen zijn het kapitaal van elk bedrijf. En wie de mensen heeft, heeft de toekomst.

Grootste uitdaging
“Het vertalen van beleid naar praktijk is om te beginnen een ‘papieren´ oefening en niet de meest moeilijke. De grootste uitdaging ligt in het bewerkstelligen van de echte verandering in gedrag van mensen en organisaties. Hoe krijg je dit voor elkaar? Dit vraagt lef om anders te organiseren en lef om medewerkers in de gelegenheid te stellen betekenisvol te zijn”, leggen Erik en Rita uit.

Toekomstbestendig
“Maar het vraagt ook lef om afscheid te nemen van oude hiërarchische structuren en processen, die medewerkers in de weg staan om betekenisvol hun werk uit te voeren. Want ‘als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg’, zei Albert Einstein. Wie de mensen heeft, heeft de toekomst, dat is zeker. Gezondheid en geluk zijn de belangrijkste ingrediënten om toekomstbestendig te zijn. Deze masterclass geeft deelnemers handvatten om mensgericht te organiseren!”

Erik en Rita heten u welkom in deze commercial

 

Over Alpheios
Alpheios International is een onderdeel van Vebego. Verdeeld over Alpheios en CleanDeal zijn ze vanuit hun vestigingen in Heerlen (NL) en Wilrijk (BE) met ruim 200 medewerkers actief in de Benelux. Vanuit de gedachte dat hoogwaardige totaalconcepten bijdragen aan de performance van professionele schoonmaakorganisaties heeft Alpheios al 60 jaar een leidende positie in onder meer de zorgsector in de Benelux.

 

Delen