Vakbeurs Facilitair: Innovation Spotters nieuw op jubileumeditie

januari 8, 2018 in Vakbeurs Facilitair

Meer dan 350 exposanten, verspreid over 3 hectare, presenteren zich op woensdag 24 tot en met vrijdag 26 januari tijdens de 20e editie van de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer van deze jubileumeditie staat mede in het teken van noviteiten: een Noviteitenplein, noviteiten-tours en de uitreiking van de FGNoviteitenprijs.

Welk bedrijf heeft dé noviteit op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer voor het jaar 2018? Wie wordt de winnaar? Tientallen deelnemers zullen strijden om de FGNoviteitenprijs 2018. Van kantoorinrichting en terreinbeheer tot koffieautomaten, toegangscontrolesystemen, audiovisueel en ergonomie. De variatie onder de noviteiten is groot.

Nieuw: noviteiten-tours
Nieuw komende editie zijn de noviteiten-tours. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt een toelichting gegeven op het programma InnovationSpotter Tour Facilitair en gebouwbeheer en kunt u kennismaken met een van de InnovationSpotters. De InnovationSpotter Tour duurt iets meer dan 1,5 uur. Tijdens de tour wordt u meegenomen naar bedrijven die graag over hun innovaties spreken. Door mee te gaan, ziet en hoort u in korte tijd veel over innovaties en doet u ook nieuwe zakelijke contacten op. Geïnteresseerd? Dan kunt u zich hier aanmelden.

Noviteitenplein
Op het Noviteitenplein vindt u alle deelnemers terug. In fysieke vorm of in de vorm van een poster. Bent u benieuwd naar de ontwikkeling die de sector de afgelopen edities heeft doorgemaakt? De Walk of Fame die op het plein te vinden is, laat zien welke bedrijven de afgelopen zeven edities de prijs wonnen. En als u dan toch op het plein bent, doe dan ook mee aan de noviteitenquiz.

Gratis registeren, kan via deze link. Maak met uw inschrijving kans op een gratis publicatie op Schoonmaakjournaal

Delen