Vakbeurs Facilitair: Burgman zet facilitairbrede koers in

januari 17, 2018 in Vakbeurs Facilitair

Al 25 jaar is BURGMAN importeur en groothandel van professionele hygiëne- en reinigingssystemen. Dat BURGMAN veel meer is en doet, en bijvoorbeeld samenwerkt met gerenommeerde partners en een full serviceconcept aanbiedt, vertelt het BURGMAN team u graag op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer, van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

BURGMAN is onlosmakelijk verbonden met het Bay West-dispensersysteem voor papier en zeep. “Maar we bieden veel meer”, vertelt salesmanager Henk van Harten. Als totaalleverancier van schoonmaak- en hygiënesystemen voert BURGMAN een veel bredere koers. In 2018 gaan we ons assortiment opschalen tot een compleet facilitair pakket. We gaan bijvoorbeeld dameshygiëneboxen en inloopmatten full service aanbieden. Dat betekent dat we dus op tijd de boxen en matten wisselen en reinigen.”

In haar strategie maakt BURGMAN duidelijke keuzes in haar partners: “We voeren bijvoorbeeld één machinelijn voor vloerreiniging, die van Hako, één dispenserlijn, van Bay West, en de verbruiksartikelen van Wecovi. Maar er zijn meer partnerships aanstaande en een noviteit in toilethygiëne verder dit jaar”, verklapt Van Harten. “Daarmee kunnen we doorpakken met een mooi assortiment, waarmee we de markt kunnen bedienen en aan onze klantenvraag tegemoet kunnen komen.”

BURGMAN presenteert haar core assortiment voor reiniging en hygiëne op de frisse en vernieuwende stand G11 op de Vakbeurs Facilitair op 24, 25 en 26 januari. Gratis aanmelden voor uw bezoek aan de vakbeurs kan via deze link.

Over BURGMAN
BURGMAN is importeur en groothandel van professionele hygiëne- en reinigingssystemen. Van Bay West dispensersystemen voor papier en zeep en van reinigingsmiddelen tot professionele veegmachines. Als totaalleverancier kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van hygiëne. Betrokkenheid en service naar de klant is iets waar wij voor staan: uw hygiëne, onze zorg!

Gerelateerd artikel: Burgman verzilvert ‘uw hygiëne onze zorg’ voor de volgende 25 jaar 

 

Delen