Vakbeurs Facilitair: BOMA komt met nieuw, fris en herkenbaar geluid

januari 11, 2018 in Vakbeurs Facilitair

Een nieuw thema van slechts drie woorden die de lading van de core business volledig dekt én de samenwerking met klanten en relaties illustreert. Dat kan. BOMA Nederland bewijst het met Maak de schoonmaak. “Maak de schoonmaak is het nieuwe, frisse en herkenbare geluid van BOMA. We nodigen iedereen graag uit om dit thema samen met ons in te wijden op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2018 op woensdag 24 tot en met 25 januari in de Jaarbeurs in Utrecht. Daar vindt de primeur van Maak de schoonmaak plaats”, enthousiasmeert sales director Raimondo Otten.

“In ons nieuwe thema  Maak de schoonmaak staat schoon centraal… en die maak je samen. Daar draait het bij BOMA om. En schoonmaken doen we met elkaar. Je maakt dus schoonmaak. En er zit beweging in het thema Maak de schoonmaak circulair, efficiënt en leuk! Ook dat past bij ons”, legt Raimondo Otten uit.

BOMA Nederland ontwikkelt en verdeelt al meer dan 40 jaar professionele schoonmaakmaterialen, -producten en -machines met veel toegevoegde waarde. BOMA ontwikkelt concepten die de klanten toelaten meer dan ooit te focussen op hun kerntaken. Een doordacht gebruik van de producten en diensten spaart het milieu en levert, naast tijdwinst en economische besparing, een perfect schoonmaakresultaat op.

Maak de schoonmaak is gestoeld op drie pijlers:

1. Circulair
Met een verrassende aanpak laten we zien hoe duurzaam circulair schoonmaken is. Deze aanpak stelt jou in staat om een positieve bijdrage te leveren door de impact op een beter milieu en werkklimaat te vergroten.

2. Efficiënt
Efficiënt grip op budget en bestelling? Maak kennis met DosDob, het state of the art bestel- en managementsysteem van BOMA.

3. Leuk
Ook de fun-factor ontbreekt niet, want op werken in de schoonmaak mag je trots zijn. Net als altijd staat het BOMA-team klaar om je met enthousiasme en plezier te adviseren.

In het nieuwe, frisse geluid van BOMA staat de mens centraal. Ook dat zal op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer zichtbaar zijn. Raimondo: “We zien u graag op onze stand in hal 1, standnummer C11. Kom ontdekken wat Maak de Schoonmaak circulair, efficiënt en leuk! voor u kan betekenen.”

 

Delen