Vakbeurs Facilitair: bezoek de Kärcher stand en feel free

januari 16, 2018 in Vakbeurs Facilitair

Feel free, dat is het thema van Kärcher op de Vakbeurs Facilitair 2018 op woensdag 24 tot en met vrijdag 26 januari. “We presenteren er al onze producten, zoals stofzuigers en bladblazers, die accu-gedreven zijn. Feel free, staat eigenlijk voor alles wat wij leveren zonder snoer. Ze geven vrijheid”, vertelt Jop Küster, marketingmanager van Kärcher Nederland. Ook een professionele nieuwkomer met een groot feel free-gevoel presenteert het Kärcher-team op stand F10 in de Jaarbeurs Utrecht.

“De accu wordt steeds belangrijker”, stelt Jop Küster. “Niet alleen hebben accu-gedreven reinigers als stofzuigers, bladblazers en kettingzagers de aandacht omdat de overheid aan dergelijke producten een subsidie toekent, maar ook omdat het werken met dergelijke machines met accu gemak, veiligheid en efficiëntie betekent. Onze stofzuigers hebben het bewezen: je hoeft voor het gebruik geen stopcontact te zoeken. Vooral veiligheid wordt als een pluspunt ervaren. Daarentegen twijfelt men aan de kosten, maar als je het omrekent komen aanschaf en onderhoud heel dichtbij bijvoorbeeld een stofzuiger op 220 Volt.”

Window Vac Professional
Grote nieuwkomer op de stand van Kärcher op de Vakbeurs Facilitair is de Window Vac Professional: een accu-gedreven ramenwisser die water én vuil opzuigt. “We willen en gaan zeker niet de glazenwasser in het vaarwater zitten, maar de Window Vac Professional gaat de kleine ‘glas’-problemen oplossen. Denk bijvoorbeeld aan dauw op de tafeltjes in een horecagelegenheid of condens in een koelvitrine van een supermarkt. Maar denk ook aan een vlek van koffie of frisdrank op een tafelblad of het tussentijds verwijderen van vieze vingers op deurramen.” Op de consumentenmarkt is de Window Vac een zeer groot succes; op de professionele markt kunnen we er vanaf maart mee aan de slag.

Over Kärcher
De naam Kärcher staat wereldwijd voor kracht, kwaliteit en innovatie, voor maatgevende kennis van het schoonmaken en dat sinds meer dan 75 jaar. Het productprogramma van Kärcher omvat onder meer stofzuigers, schrobmachines, veegmachines, tapijtreinigers, stoomreinigers, reinigingsmiddelen en waterdispensers.
Gratis aanmelden voor uw bezoek aan de Vakbeurs Facilitair op 24, 25 en 26 januari kan via deze link.

Oproep

Kärcher zoekt vier bedrijven die de nieuwe Window Vac Professional willen proberen. Bedrijven uit de schoonmaak, retail en/of horeca. De test houdt in dat u de Window Vac, die vanaf maart leverbaar is, een maand gebruikt en uw ervaringen deelt. Een video-testimonial kan onderdeel van de test uitmaken. Meld u aan via info@schoonmaakjournaal.nl.

Delen