Satino Black op Vakbeurs Facilitair: ontdek de nieuwe standaard in toilethygiëne

januari 9, 2018 in Vakbeurs Facilitair

Heb jij duurzame ambities voor je bedrijf in 2018? En weet je al hoe je die wilt gaan invullen? Hoe kan Satino Black als circulaire toilethygiëne-oplossing concreet een bijdrage leveren? Kom naar de Vakbeurs Facilitair, bezoek de Satino Black-stand C9 en ontdek de nieuwe standaard in toilethygiëne.

Nog nooit was een toilethygiëne-oplossing zo vooruitstrevend als Satino Black. Hoogwaardige kwaliteit, modern design én de absolute top op het gebied van duurzaamheid komen samen in Satino Black.

Van concept tot beleving
“Satino Black is een totaalconcept dat van je toiletruimte een beleving maakt. De uitstraling is eigentijds en onderscheidend. De matzwarte dispensers met bijbehorende accessoires zorgen voor een stijlvol geheel, met maximaal comfort en hygiëne. Het zijn echter de circulaire eigenschappen, die Satino Black uniek maken in de branche. Het duurzaam ontwerp, de CO2-neutrale productie en Cradle-to-Cradle certificering zijn de basis van het merk. We realiseren concrete milieubesparingen en reduceren onze footprint. En daarmee is Satino Black de nieuwe standaard”, legt Rob Stevens, business unit manager Washroom, uit. “De standaard die nu verder groeit.”

Circulaire toiletruimte
Je kunt zelf bepalen waar de standaard voor jou begint. Ga voor maximale duurzaamheid en maak je toiletruimte circulair met Satino Black. Of ga een stap verder door de kringloop te sluiten. “We nemen je graag mee in onze wereld waar we denken in kringlopen. Waar we waardevolle afvalstromen, zoals kantoorpapier, inzetten voor de duurzame productie van hygiënepapier, dat vervolgens weer wordt teruggeleverd. Zo maken we de cirkel rond. Wij willen samen op weg naar compleet circulaire toiletruimten. En we nodigen jou uit om mee te doen.”

Gratis registratie
Registreer hier je gratis toegangskaart(en) voor de Vakbeurs Facilitair. U vindt Satino Black in hal 1, standnummer C9.

Over WEPA Nederland B.V.
Productverbetering en duurzaamheid gaan bij ons al meer dan 80 jaar hand in hand. Wat we als Van Houtum in 80 jaar hebben opgebouwd, zetten we nu onder de vlag van WEPA Nederland voort. We ontwikkelen en produceren onderscheidende,  duurzame, innovatieve en trendy merken voor in de toiletruimte. Daarnaast realiseren we unieke kringloopconcepten met verantwoorde grondstoffen. Alleen recyclen is niet genoeg, ‘upcyclen’ is het sleutelwoord, waarbij we afvalstromen inzetten om er nieuwe, duurzame producten van te maken met toegevoegde waarde. De fabriek in Swalmen is daarbij een grondstoffenrotonde. In ons productieproces zetten we oud papier in als grondstof voor tissuepapier, maar ook alternatieve grondstoffen zoals papieren bekers, drankenkartons, flessenlabels en zelfs olifantsgras. Dat biedt mooie perspectieven voor de toekomst.

 

Delen