Forbo Flooring op Vakbeurs Facilitair met nieuwste MVO marmoleum

januari 23, 2018 in Vakbeurs Facilitair

Op de 20e editie van de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer- op 24, 25 en 26 januari in de Jaarbeurs Utrecht – is Forbo Flooring present op stand G3. Forbo Flooring presenteert zich met haar nieuwste Marmoleum collecties, die sinds kort meer dan CO2 neutraal zijn.

Dat betekent dat er tijdens de levenscyclus van de duurzame vloer (van grondstof tot de eindfase van re- en upcycling) meer CO2 wordt opgeslagen dan dat er nodig was om het Marmoleum te maken. Daarmee draagt de nieuwste generatie Marmoleum bij aan een betere, gezondere en duurzamere wereld en lost Forbo haar motto’s Creating a better environment en Committed to the health of one verder in.

Eenvoudig te reinigen
Daarnaast toont Forbo op haar stand G3 onder meer hoe makkelijk een Flotex vloer is te reinigen. Flotex is een ijzersterke, duurzame, high-tech vloerbedekking, die oogt als tapijt en warm en comfortabel aanvoelt, maar zonder de (onhygiënische) nadelen van een zachte vloer, zoals een honingbij pollen verzamelt met haar harige pootjes, vangt Flotex met haar 80 miljoen vezels per vierkante meter fijnstof, huisstofmijt en allergenen die vervolgens eenvoudig opgezogen kunnen worden. Daarnaast kan Flotex eenvoudig en heel diep nat gereinigd worden. Flotex kreeg onder meer het Seal of Approval van de British Allergy Foundation.

Over Forbo Flooring
Forbo Flooring produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de projecten- en de consumentenmarkt. Made in Holland. Meer dan 90% van de vloeren produceert Forbo in Nederland. Onze Coral-fabriek staat in Krommenie, de vinyl- en pvc strokenfabriek in Coevorden en onze linoleumfabriek in Assendelft. Wereldwijd genieten miljoenen gezinnen en werknemers van onze vloer. En daar zijn wij trots op!

Delen