Burgemeester opent 20e Vakbeurs Facilitair

januari 23, 2018 in Vakbeurs Facilitair

De 20ste editie die morgen, woensdag 24 januari, begint, telt naast zo’n 325 standhoudende bedrijven, veel extra’s voor de bezoekers. Zes zalen met symposia, een Noviteitenplein én een heuse Facilitaire Escape corridor, een netwerkborrel en een uitgebreid side programma.

Meer dan 350 exposanten, verspreid over 3 hectare, presenteren zich op woensdag 24 tot en met vrijdag 26 januari op de 20e editie van de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. De officiële opening wordt verricht door burgemeester Van Zanen van Utrecht in het Noviteitenplein op woensdag om 11.30 uur.

Unieke tulp
Aansluitend aan de opening vindt de doop van een unieke oranje tulp plaats als aandenken aan de 20e editie. De tulp is ruim 25 jaar geleden gekruist. Het duurde zo’n vier jaar, voordat de eerste zaadjes gegroeid waren tot een bol die een bloem kon produceren. Tijdens de doop wordt onder andere de officiële naam bekend gemaakt en zal het glas geheven worden op het 20-jarig jubileum van Vakbeurs Facilitair.

Side-events
Kennisoverdracht is altijd een belangrijk onderdeel van de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer geweest. Dit is tijdens editie 2018 niet anders. De jubileumeditie van de vakbeurs is, naast een uitgebreid symposiaprogramma, voorzien in een side-events programma. Het side-events programma vindt buiten de beursvloer plaats, in het zalencentrum in het Julianagebied van de Jaarbeurs. Om in het Julianagebied te komen, neemt u in hal 2 de roltrap naar de eerste verdieping.

Programma
Woensdag 24 januari
Onbeperkte aansprakelijkheid, kan dat eigenlijk wel?
Schoon is van iedereen
De Nationale Stralingsdag
De Nationale Kunstlichtdag

Donderdag 25 januari
Internet of things (iot) of artificial intelligence (ai) in facility management
Schoon is van iedereen
Nationale Binnenluchtdag
Uitreiking best practice award

Vrijdag 26 januari
Ontstaan van schimmels en uw uitdagingen
Schoon is van iedereen
Nationale Akoestiekdag

Voor de invulling van het programma en de mogelijkheid om u voor een van deze bijeenkomsten aan te melden, klikt u door naar het volledige programma.

Side-event Schoon is van iedereen
Ook Hago heeft een plek ingenomen op het side-events programma tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Drie dagen lang houden zij een interessant en uitgebreid programma met het thema Schoon is van iedereen. Nederland is een schoon land. Het valt ons bijna niet meer op hoe schoon en opgeruimd het hier is. Maar dat gaat niet vanzelf… Dagelijks zet Hago hun expertise en ervaring in voor schone ziekenhuizen, treinen, vliegvelden, kantoren, fabrieken, scholen en universiteiten. Hoe Hago zich inzet voor een schoon Nederland en hoe u hier aan kunt bijdragen, vertellen zij graag tijdens de minisymposia in het side-events programma tijdens de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Geïnteresseerd? U kunt hier aanmelden.

Beursapp
De beursapp is beschikbaar in de App Store en PlayStore. In de app vindt u de standhouderslijst, het symposiaprogramma, alle deelnemers aan de FGNoviteitenprijs en de beursplattegrond. U kunt in de app uw favoriete lezingen, noviteiten en standhouders aangeven en zodat u uw beursbezoek plannen. Tevens kunt u met de app stemmen op uw favoriete noviteiten voor de FGNoviteiten publieksprijs.

Noviteitenplein
Op het Noviteitenplein vindt u alle deelnemers aan de FGNoviteitenprijs 2018 terug. In fysieke vorm of in de vorm van een poster. Bent u benieuwd naar de ontwikkeling die de sector de afgelopen edities heeft doorgemaakt? De Walk of Fame die op het plein te vinden is, laat zien welke bedrijven de afgelopen zeven edities de prijs wonnen. En als u dan toch op het plein bent, doe dan ook mee aan de noviteitenquiz.

Nieuwsgierig wie er in de finale van de FGNoviteitenprijs staan? En op wie u kunt stemmen? Klik daarvoor hier.

Delen