20 jarige Vakbeurs Facilitair: tulp symboliseert vakgebied

januari 25, 2018 in Vakbeurs Facilitair

“En dan verklaar ik deze beurs nú voor geopend”, zo gaf burgemeester Jan van Zanen van Utrecht na een inspirerende inleiding gistermorgen het startsein voor de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2018. Even later hield de burgervader samen met directeur Peter J. Latjes van het organiserende HoLaPress Communicatie en kweker Joris Schouten de Facilitair tulp ten doop.

Met de Facilitaire tulp, die is officieel is ingeschreven in het kweekregister van tulpen in Nederland, kreeg de sector een duurzaam aandenken aan de vakbeurs. De tulp staat voor het wezen van de vakbeurs: uitdagen, leren en presenteren, begrippen die in de naam van de tulp terug te vinden zijn. De tulp heeft een heldere oranje kleur met een licht oranje rand. Hij is sterk en symboliseert met verve het vakgebied. Over de gehele beursvloer, maar met name aansluitend aan het cateringterras, zijn de tulpen verspreid over de beursvloer te zien.

Over Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer
Meer dan 350 exposanten, verspreid over 3 hectare, presenteren zich op woensdag 24 tot en met vrijdag 26 januari op de 20e editie van de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs Utrecht. De 20e editie telt naast zo’n 325 standhoudende bedrijven, veel extra’s voor de bezoekers: zes zalen met symposia, een Noviteitenplein én een heuse Facilitaire Escape corridor, een netwerkborrel en een uitgebreid side programma.

Delen