Schoonmaakbedrijf De Vries Flevoland kiest voor Crohill Swiss Design dispensers

juni 26, 2018 in Toilet- en handhygiëne

Edwin de Vries is samen met zijn vrouw directeur-eigenaar van schoonmaakbedrijf De Vries Flevoland in Lelystad. Het is een echt familiebedrijf dat 36 jaar geleden is opgericht door zijn ouders. Ze zijn begonnen vanuit de woonkamer met één klant in de gezondheidszorg. Inmiddels zijn dat er veel meer geworden en is De Vries Flevoland actief in verschillende branches. “We zijn uitgegroeid van een lokaal bedrijf tot een regionaal bedrijf en inmiddels zitten we door het hele land. Die eerste klant hebben we trouwens nog steeds.”

Waarom kiest De Vries voor Crohill?
“Als je met Schoonmaakbedrijf De Vries samenwerkt, heb je contact met De Vries en we merken dat onze klanten dat prettig vinden. Dit ervaren we ook zo bij Crohill: ze hebben korte lijnen, zijn toegankelijk en weten waar ze over praten. Ze denken met je mee. Of het nu gaat over specialistische schoonmaakwerkzaamheden of het leveren van sanitaire oplossingen.”

Swiss Design dispensers
Schoonmaakbedrijf de Vries heeft veel klanten die sanitaire voorzieningen afnemen. Hierbij kiest De Vries er steeds vaker voor om projecten in te vullen met de Swiss Design dispenserlijn van Crohill. “Het zijn mooie apparaten met een professionele uitstraling die zeker kunnen concurreren met de A-merken. Met al die verschillende kleuren is er voor ieder wat wils. Groot voordeel van de Swiss lijn is dat onze klanten de dispensers gratis krijgen én  dat de apparaten gratis worden opgehangen. En als er eens een keer eentje kapot gaat, dan vervangt Crohill deze weer. Over de kwaliteit van het papier zijn wij en onze klanten ook zeer tevreden.”

Nieuwsgierig naar de Swiss Design dispenserlijn? Neem hier een kijkje.

Over Crohill
Als u voor Crohill kiest, kiest u voor een constante hoge kwaliteit in schoonmaken. Crohill is leverancier van schoonmaakmaterialen en –methoden én heeft Smart Cleaning ontwikkeld. “Om schoonmaken lichter, sneller en duurzamer te maken met een schoner resultaat en een hoger rendement.”

Over Schoonmaakbedrijf De Vries Flevoland
Schoonmaakbedrijf De Vries Flevoland is een zelfstandig opererend schoonmaakbedrijf, dat sinds 1980 actief is met het schoonmaken van kantoren, scholen, zorginstellingen, banken en onderkomens van andere organisaties. De op de wensen van de klant afgestemde diensten worden aangeboden op basis van een goede prijs-kwaliteitverhouding en een optimaal serviceniveau. De onderneming beschikt over een zeer brede deskundigheid en is een veelgevraagde partner, vooral wanneer de schoonmaakopgave erg complex is. Het familiebedrijf telt circa 100 medewerkers.

Delen