Revolutionaire Satino Black: “Statement in de branche”

maart 27, 2018 in MVO, Toilet- en handhygiëne

Nog nooit was een toilethygiëne-oplossing zo revolutionair als Satino Black. Hoogwaardige kwaliteit, modern design en de absolute top op het gebied van duurzaamheid. Een combinatie die Satino Black uniek maakt. De circulaire eigenschappen zijn een statement binnen de branche. En daarmee is Satino Black de nieuwe standaard.

“Compleet en functioneel; prachtig design; klasse apart in duurzaamheid: Satino Black betekent een geweldige stap in een tijd vol kansen en mogelijkheden. Waarin we ons behalve voor kwalitatief hoogwaardige producten ook inspannen voor een beter milieu. Waarin we afval minimaliseren en liever nog tot nul reduceren. Omdat we het vooral beter willen doen in plaats van minder slecht. Die ene stap zetten waarmee we op het gebied van duurzaamheid niet slechts een achterstand inlopen, maar op voorsprong komen. Met Satino Black zet je die stap en bereik je die voorsprong”, concludeert WEPA Nederland, dienstverlener en producent van (duurzame) toilethygiëne-oplossingen.

Duurzaam ontzorgd
De nieuwe standaard groeit door. Door mee te denken, te inspireren en te ontzorgen. In een modulair servicemodel kies jij waar de standaard voor jou begint. Satino Black laat je zien hoe je de lat hoger kunt leggen en door flexibele samenwerking toch totaal ontzorgd kunt blijven.

Over WEPA Nederland
Productverbetering en duurzaamheid gaan bij ons al meer dan 80 jaar hand in hand. Wat we als Van Houtum in 80 jaar hebben opgebouwd, zetten we nu onder de vlag van WEPA Nederland voort. We lopen voorop in het ontwikkelen van toilethygiëne-oplossingen, die maximaal bijdragen aan een schonere wereld en een beter milieu. Deze positieve en passievolle bijdrage leveren we aan onze omgeving, maar ook op onze eigen productielocaties. We blijven onszelf continu afvragen hoe het beter kan. En dat vraagt om een andere kijk. Wij willen duurzaam vooruit. Op weg naar compleet circulaire toiletruimten. Met kringloopsluiting als nieuw antwoord en stap naar een circulaire economie en we nodigen jou uit om mee te doen.

 

 

 

Delen