Kimberly-Clark Fixed&Easy: hygiëne, gemak en financiële zekerheid

juli 16, 2018 in Toilet- en handhygiëne

Dagelijks zijn er wereldwijd meer dan één miljard mensen die de producten van Kimberly-Clark gebruiken. De toonaangevende internationale leverancier van innovatieve toiletruimte- en hygiëne-oplossingen presenteert het Fixed&Easy-concept: voor een vast bedrag per medewerker en/of dispenser worden alle hoogwaardige toilethygiëneproducten geleverd – van toiletpapier en disposable handdoeken tot zeep en damesverbandcontainers, en het volledige voorraadbeheer van deze producten verzorgd.

Gemak, optimale hygiëne en financiële zekerheid: dat is Fixed&Easy. Denk hierbij aan helder inzicht in verbruik en kosten, het uit handen nemen van bestellingen en het bijhouden van de voorraden.

Samenwerking met distributeurs
Kimberly-Clark Professional is voor Fixed&Easy een samenwerking aangegaan met full service distributeurs, veelal in combinatie met een schoonmaakbedrijf. De distributeur zorgt voor levering van de dispensers en de bijbehorende producten (desgewenst tot in de voorraadkast), het voorraadbeheer en de facturatie. Vanuit de voorraadkast kan het schoonmaakbedrijf – of de eigen schoonmaak/onderhoudsdienst – de producten in de toiletruimtes aanvullen. De distributeur is het vaste aanspreekpunt. Er zijn inmiddels 8 distributeurs gecertificeerd voor Fixed&Easy.

Kwalificatie
Totaalleverancier Hazet is een van de 8 distributeurs. “Om als officiële partner van Fixed&Easy erkend te worden en om het bijbehorende certificaat te ontvangen, heeft Kimberly-Clark Professional voorwaarden gesteld aan administratie, levering, voorraadbeheer, servicelevel en eigendomsvoorbehoud. Wij voldoen aan alle voorwaarden voor de kwalificatie als Fixed&Easy-partner”, legt Hazet uit.

Kennismaken en voordelen ontdekken? Dat kan in 87 seconden via dit YouTube-animatiefilmpje

Delen