Initial viert Global Handwashing Day 15 oktober: our hands, our future!

oktober 13, 2017 in Toilet- en handhygiëne

Schoonmaakjournaal Initial banner Global Handwashing Day 2017Op zondag 15 oktober is het Global Handwashing Day. Deze dag staan we wereldwijd stil bij het belang van handen wassen met zeep als remedie tegen de verspreiding van ziektekiemen. Het thema van dit jaar is Our hands, our future! Door onze handen goed te wassen, beschermen we onze gezondheid. Hier, maar vooral in de derde wereld. Zo zijn we in staat om een gezonde toekomst op te bouwen. Overal  ter wereld.

Hygiëne in eigen hand

Met de producten van Initial tilt u de hygiëne in uw organisatie naar een hoger niveau. Gecombineerd met onze World Class Dienstverlening en actieve kennisdeling, dragen we bij aan een goede handhygiëne. Zo voorkomen we kruisbesmetting en zorgen we voor een verlaging van het ziekteverzuim.

Handen schoon, heel gewoon

Ook in de industriële sector is handhygiëne van groot belang. Door blootstelling aan schadelijke invloeden, hebben de handen het vaak zwaar te verduren. Daarom heeft Initial INDUS3. Dit systeem heeft een drievoudige werking: beschermen, reinigen en verzorgen. Handen zijn schoon, goed verzorgd en huidproblemen worden voorkomen.

Voor een gratis proefplaatsing: www.hygienewerkt.info/ghd

Delen