Even voorstellen top 2 online verkoper: Hygienepapier.nl

augustus 16, 2017 in Bedrijven vertellen, Toilet- en handhygiëne

Schoonmaakjournaal Hygienepapier MichaelHygienepapier.nl is de snelst groeiende online aanbieder in de zakelijke markt van hygiëne-artikelen. Hoe kan dat? Klanten waarderen Hygienepapier.nl met maar liefst een 8,7. “De persoonlijke service doet het meeste, maar de lage prijs van het aanbod helpt zeker mee”, legt Michael Woensdregt uit. Wat oorspronkelijk begon als aanbieder van het assortiment van EuroProducts, is inmiddels uitgegroeid tot een volledig breed assortiment van alle merken, inclusief Tork. Na CleanDeal is Hygienepapier.nl al de grootste speler in de online verkoop van hygiëneproducten.

Pas anderhalf jaar geleden werd Hygienepapier.nl opgezet. In deze tijd is de webshop van enkele, naar tientallen, naar op dit moment zelfs meer dan 100 bestellingen per week gegroeid. In het begin was het behoorlijk wennen en schakelen in het logistieke proces, maar inmiddels is het bedrijf helemaal klaar voor de toekomst.

Snelle groei
Als de huidige groeicijfers worden doorgezet, is Hygienepapier.nl binnen 2 jaar een duidelijk begrip in de markt en zijn we daarmee hopelijk voor iedereen een prima optie”, vertelt Michael Woensdregt, marketingmedewerker bij Hygienepapier.nl. “We hadden deze snelle groei niet zo vlot verwacht, maar zeker wel gehoopt.” Op dit moment groeit het bedrijf maandelijks met ten minste 10%.

Kracht van Hygienepapier.nl
Hygienepapier.nl heeft een behoorlijke kennis van de klantwensen per branche. Michael: “Door veel ervaring met bijvoorbeeld scholen weten we wat de voorkeuren zijn qua aanbod en leverfrequentie. En dit weten we ook van industriële bedrijven, campings en ga zo maar door. We denken actief mee, en dat is uniek voor een e-tailer. “

Gemak
Om als webshop toch de service van een 1-op-1-leverancier te overtreffen, heeft Hygienepapier.nl ervoor gezorgd dat ze altijd bereikbaar is per telefoon, mail en zelfs What’s App. Direct contact of binnen een kwartier reactie is eerder regel dan uitzondering. En ook erg handig: de website biedt een speciale dispensercheck, waarmee klanten met een paar klikken de juiste navulling voor hun dispenser kunnen vinden.

Buitenlands avontuur
Een opvallende gebeurtenis binnen onze klantenkring was het aantal Belgische klanten. In de loop van de tijd kregen we steeds meer bestellingen uit België en daar moesten en zouden we actie op ondernemen”, vertelt Michael. En daarom is er nu speciaal voor de zuiderburen de website Hygieneproducten.be. Hetzelfde klantvriendelijke concept, maar dan een stuk gemakkelijk voor klanten uit België.

Zelf benieuwd naar het hoe en waarom achter de snelle groei? Een kijkje op hygiënepapier.nl is zo gepiept.

 

Delen