Deb en King Nederland hand in hand voor Global Handwashing Day

oktober 13, 2017 in Toilet- en handhygiëne

Schoonmaakjournaal Deb en King zeepkistjeOp Global Handwashing Day op 15 oktober staan we wereldwijd stil bij het belang van handen wassen. Door goede handhygiëne voorkomen we de verspreiding van ziektekiemen en verbeteren we de gezondheid van mensen. In derdewereldlanden kan slechte hygiëne zelfs leiden tot kindersterfte. Bij ons gaat goede hygiëne om het voorkomen van ziekte en daarmee om ziekteverzuim.

Deb en King slaan de handen ineen en geven de Global Handwashing Day de aandacht die deze verdient. “Samen met King proberen we mensen bewust te maken van het belang van handen wassen”, laat Pascal Sluyter, key accountmanager van Deb-Stoko weten. Met name in besloten omgevingen, waar mensen heel dicht op elkaar werken of nauw samenwerken, worden ziektekiemen gemakkelijk verspreid. Diverse studies tonen aan dat een goede handhygiëne het arbeidsverzuim en bijbehorende kosten met 40% kan verminderen.

Handen wassen is cruciaal voor goede hygiëne. Dat besef hebben we ook bij onze klanten over willen brengen door zeepkistjes uit te delen. Met deze gezamenlijke actie hebben wij een kleine bijdrage geleverd aan de wereldwijde aandacht voor de Global Handwashing Day, want handen wassen lijkt een vanzelfsprekendheid voor iedereen, maar is het zeker niet”, aldus Hanneke Hesen, marketeer bij King Nederland.

 

Delen