All Care ontkracht onrust in handdroogland: “Twinflow werkt”

december 12, 2017 in Toilet- en handhygiëne

Al een tijd is er veel strijd tussen fabrikanten van papier en fabrikanten van handendrogers. Verschillende bedrijven hebben hierover uitspraken gedaan. “Gelukkig kunnen we u met een gerust hart vertellen dat de Twinflow enorm hygiënisch is!” All Care geeft uitleg.

Wat is een Twinflow?
De Plastiqline Twinflow handendroger is een mooi vormgegeven en energiezuinige hands-in handendroger. De handen worden in circa 10 seconden droog geveegd met een tweezijdige luchtstroom. De luchtsnelheid van deze luchtstroom is 410 km/h. Het motorvermogen is traploos instelbaar tussen de 420 Watt en 1100 Watt. De Twinflow is geschikt voor openbare ruimtes als restaurants, scholen en kantoren. Sanitaire ruimtes worden steeds vaker ingericht met handendrogers vanwege het gebruiksgemak en kostenbesparing die het met zich meebrengt.

Wat zijn de (hygiënische) voordelen?
Schone lucht
Dankzij de HEPA filter in de Twinflow wordt de lucht gezuiverd voordat deze op de handen terecht komt. Deze lucht is schoner dan de lucht die in de ruimte hangt.

Geen rondspattend water 
Wanneer de handen gedroogd worden spat het water er niet zomaar uit. Het water wordt netjes opgevangen in een, eenvoudig te verwijderen en te reinigen, waterreservoir.

Antibacteriële Biocote bescherming
De Twinflows zijn voorzien van een Biocote, een antibacteriële laag waardoor micromechanismen zich niet aan de droger kunnen hechten.

Milieuvriendelijk 
Twinflows zijn milieuvriendelijk, energiezuinig én 100% recyclebaar. De Twinflow is opgenomen op de Nederlandse lijst van Energie investeringen 2017.

Geschikt voor druk bezochte ruimtes 
Vanwege de droogtijd van slechts 8 tot 10 seconden is de Twinflow ideaal bij hoge bezoekersaantallen. De Twinflow is voorzien van een verwarmingselement met een aan/uit-schakelaar.

Uiteraard is het van essentieel belang de handen eerst grondig en hygiënisch te reinigen, alvorens de handen te drogen.

Over All Care
In 1996 vestigde All Care zich in Veenendaal. In de jaren die volgden groeiden we uit van importeur en leverancier tot producent. ISO 9001-gecertificeerd en ISSA Member. Inmiddels kiezen groothandels en architecten in heel Europa voor onze unieke dispenserlijnen. Want dát is onze kracht. We hebben complete lijnen met sanitaire accessoires ontwikkeld. Daardoor kunt u alle dispensers en andere accessoires eenzelfde uitstraling geven. Van handdoekdispenser tot afvalbak en van luchtverfrisser tot toiletrolhouder.

Delen