Nelis Company apetrots op resultaten crowdfunding

augustus 2, 2017 in Sociaal ondernemen

schoonmaakjournaal nelis crowdfundNelis Company startte eind maart een crowdfunding campagne, met als doel 300 jongeren die nu aan de zijlijn staan weer aan het werk te helpen. Hiervoor koos Nelis een streefbedrag van € 60.000.  Na 79 dagen, 1911 uur, 114.689 minuten, 6.881.354 seconden kan Nelis mededelen, dat de crowdfunding is geslaagd! 

Het ingezamelde  geld is nodig om de jongeren te coachen, op te leiden en ze te voorzien van een startkit met werkschoenen, kleding en een complete emmerset.

Dank voor donaties
“In totaal hebben 133 donateurs meegeholpen om dit project tot een succes te maken en in ruil daarvoor hebben zij verschillende rewards ontvangen!”, laat Nelis Company weten. “We bedanken iedereen die heeft gedoneerd, want met hun hulp kunnen we nu meer dan 310 ‘Koekeloerders’ aan een baan helpen.”

Blik vooruit
Met deze winst ziet Nelis nu de missie om de komende periode twee dingen te doen. Zowel opdrachten verkrijgen voor het zemen van pandjes als de gewilde Koekeloerders werven. Daarom doet het bedrijf devolgende oproep: “Ken je toevallig een Koekeloerder of zit je in een pand dat nodig gezeemd moet worden en waar sociaal inkopen op de agenda staat? Stuur dan een mail naar info@nelis.company en kijk op www.nelis.company voor meer info.”

Delen