Kärcher Official Cleaning Partner LottoNL-Jumbo wielerploeg

maart 1, 2018 in Sociaal ondernemen

De kleur geel is vanaf vandaag nog prominenter aanwezig bij de LottoNL-Jumbo wielerploeg na het ondertekenen van het sponsorcontract tussen de LottoNL-Jumbo wielerploeg en Kärcher Nederland. Als Official Cleaning Partner zal reinigingsspecialist Kärcher ervoor zorgen dat niet alleen de fietsen, maar ook het complete wagenpark van het team, er tijdens het komende wielerseizoen tiptop uitzien.

Alle renners van de LottoNL-Jumbo wielerploeg beschikken voortaan niet alleen over een eigen OC3 Bike Cleaner, Kärcher zorgde er bovendien voor dat ook de mecaniciens van de wielerploeg aan de slag kunnen met een complete Kärcher-uitrusting. Daartoe behoren diverse bewateringsproducten, zoals waterslangen, koppelingen, sproeiers en slangwagens maar ook sponzen, borstels en reinigingsmiddelen voor de voertuigen en fietsen. Naast de twee servicetrucks worden ook de drie servicebussen voorzien van een complete stationaire hogedruk unit, waarmee de wielerploeg op elke gewenste locatie de reiniging van voertuigen, fietsen kan uitvoeren.

Feel free
Feel free! Dat gaat ook gelden voor de LottoNL-Jumbo wielerploeg. Zo kunnen de voertuigen voortaan comfortabel uitgezogen worden met de accu-aangedreven stofzuigers en worde de ramen van de campers en vrachtwagens gereinigd met de Professionele Window Vac.

Schoon aan de start
We zijn bijzonder blij met deze nieuwe samenwerking,” zegt Richard Plugge, algemeen directeur van Team LottoNL-Jumbo. “Een partner als Kärcher biedt ons veilige apparaten van topkwaliteit, waarop we 100% kunnen vertrouwen voor het reinigen van al ons kostbare materiaal.”

Delen