CheckYourSafety steunt KiKa met de EHBO-/BHV-KiKakoffer

maart 5, 2018 in Sociaal ondernemen

In Nederland worden jaarlijks bij ruim 550 kinderen kanker gediagnosticeerd; hiervan geneest 75%. Het doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. “Jij kunt hierbij helpen”, roep CheckYourSafety op.

Oprichter Paul Buné van CheckYourSafety uit Amsterdam is inmiddels alweer een jaar KiKaloper, en in die tijd is hij zich steeds meer gaan verdiepen in het goede doel van de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Wederom heeft hij zich ingeschreven voor een Run For Kika Marathon; na Tokyo, wordt het dit jaar New York. Hiervoor gaat Buné uiteraard sponsoren werven, maar eigenlijk zocht hij een meer permanentere oplossing.

Tijdens de Run van Schoorl kreeg hij een idee: de EHBO-/BHV-KiKakoffer. Naast het organiseren van veiligheidscursussen (BHV, EHBO, VCA) zijn er bij CheckYourSafety namelijk EHBO-/BHV-koffers verkrijgbaar. Deze koffers dienen vrijwel overal wettelijk verplicht aanwezig te zijn. Een mooie kans om met deze verbandkoffers een actie voor KiKa te starten; voor iedere verkochte verbandkoffer doneert CheckYourSafety een vast percentage aan KiKa. De KiKa Verbandkoffer is in drie varianten verkrijgbaar: Algemeen, Horeca en Kinderdagverblijf.

Hebt u nog geen verbandkoffer of is deze verlopen? Bestel uw KiKa Verbandkoffer op www.kika-verbandkoffer.nl en steun het goede doel!

Deze week is op het hoofdkantoor van KiKa officieel de eerste KiKa Verbandkoffer overhandigd aan Stichting Kinderen Kankervrij.

Over CheckYourSafety
De CheckYourSafety app is de tool die helpt om risico’s op de werkvloer te reduceren. De app hanteert de VCA-eisen om jouw werkvloer een veiliger omgeving te maken voor uw medewerkers.

Delen