Smart Cleaning story’s: 5 schoonmaak- en zorgbedrijven over hun ‘why’ en succes

mei 22, 2018 in Smart Cleaning

“Onze missie is schoonmaken lichter, sneller en duurzamer te maken met een schoner resultaat en een hoger rendement. Daarom hebben we Smart Cleaning ontwikkeld”, legt Pim Hilgerdenaar uit, directeur van Crohill, totaalleverancier van schoonmaakmaterialen en -methoden. Overtuigd van deze kenmerken kozen (schoonmaak)bedrijven voor Smart Cleaning by Crohill. Met vijf van hen blikken we terug.

Schilten Schoonmaak
“We onderscheiden ons mede dankzij Crohill”
“Het is moeilijk om je te onderscheiden in onze branche, aldus Antoine Verhoef, directeur van Schilten Schoonmaak. “Als regionaal schoonmaakbedrijf kun je dit alleen maar doen met goed personeel, veel op de projecten zijn en een positieve sfeer. Je moet het met elkaar doen. De samenwerking met Crohill helpt hieraan mee. Door te werken met de Smart methodes wordt het werk lichter en hebben de mensen meer eer van hun werk omdat de kwaliteit omhoog gaat.

Lees zijn eerdere bijdrage: Tevreden klanten en medewerkers, daar gaat het om.

Multi-Clean
“Vloeren zijn nu wel schoon”
“Op verschillende panden waar we eerst traditioneel schoonmaakten en daarna met de methodes van Crohill, is de kwaliteit omhoog gegaan. Vloeren die niet schoon te krijgen waren, zijn dat nu wel”, vertelt René Zwinkels is een van de drie eigenaren van Multi-Clean. “Met Smart Cleaning heb ik mijn klanten meer te bieden dan een regulier schoonmaakbedrijf”.

Lees zijn eerdere bijdrage: “Innovatief en de hoogste kwaliteit = Smart Cleaning”

NIVO NOORD
“Medewerkers blij met Smart methodes”
Ina van de heuvel, rayonmanager NIVO NOORD Groningen: “Mijn mensen zijn blij dat ze met de Smart methodes van Crohill werken.” Speciaal ontwikkelde tools en minder vuilopbouw zorgen ervoor, dat de schoonmaker minder kracht hoeft te zetten. Ergonomische voordelen van niet meer wringen en knijpen, en minder rekken en strekken geven verlaagd risico op lichamelijke klachten.

Lees de eerder bijdrage van collega Willem Brouwer: NIVO NOORD kiest ook voor specialistische producten Crohill

De Kroon facilitaire diensten
De Kroon wint aanbesteding met Smart Cleaning
Remco Drijver, commercieel directeur van De Kroon facilitaire diensten, is trots op het team van collega’s die een bijdrage hebben geleverd om de multiservices opdracht bij Voestalpine Automotive in Bunschoten gegund te krijgen. Met ingang van 1 november 2017 is het volledige schoonmaakonderhoud, inclusief de glasbewassing, specialistische reiniging en de uitrol van de sanitaire voorzieningen en leveringen opgestart. De Kroon heeft voor deze aanbesteding ingeschreven met de Smart methodes van Crohill en de uitvoering van het schoonmaakonderhoud wordt dan ook volledig gedaan op basis van Smart Cleaning.

Lees de eerdere bijdrage: Multiservicecontract Voestalphine Automotive voor De Kroon

Palito
“Complimenten voor de schoonmaak”
Rienk IJpma is facilitair manager van Palito in Wognum: “De nieuwe schoonmaakmethode heeft bijgedragen aan een beter schoonmaakresultaat. De medewerkers die met het Smart systeem zijn begonnen, hebben de panden zien opknappen en geven aan dat het weer helemaal schoon is en fris ruikt. De schoonmaak krijgt nu complimenten over hoe schoon het is in plaats van op en aanmerkingen over hoe het beter moet.

Lees de eerder bijdrage: Zorginstelling Palito kiest Smart Cleaning: “Hygiënisch schoon”

Wilt u ook ontdekken en ervaren wat Smart Cleaning voor uw organisatie kan betekenen? Kijk op de website www.smartcleaning.nl.

 

Delen