Schilten Schoonmaak over Smart Cleaning: “Tevreden klanten en medewerkers, daar gaat het om”

oktober 31, 2017 in Smart Cleaning

Schilten Schoonmaak - Antoin Verhoef - RoDean picturesAntoine Verhoef, directeur van Schilten Schoonmaak uit Dordrecht, doet sinds een half jaar zaken met Crohill. “Crohill is een prettig Bedrijf. Ze staan op de werkvloer als het nodig is. Het is ook opvallend hoe goed alles afgehandeld wordt. Ik bestel nu een half jaar en heb nog geen nalevering gehad. Niet dat dit niet kan gebeuren, maar het is echt opvallend. Dat waren we niet gewend.”

Overstap geen moeilijke keuze
“Ik las steeds goede berichten over Crohill en werd toch wel nieuwsgierig. We zijn eerst gestart met het gebruiken van het Smart-systeem bij de schoonmaak van trappenhuizen. Dat pakte goed uit en toen zijn we het gaan inzetten op scholen waar de vervuilingsgraad en werkdruk hoger ligt. Die testen pakten zeker door de goede begeleiding van Oscar op de werkvloer goed uit, waardoor we de keuze gemaakt hebben om over te stappen op de methode en producten van Crohill. Tel daarbij op dat de producten geleverd worden binnen de afgesproken levertijd, het brede assortiment specialistische producten en natuurlijk, ook niet onbelangrijk, een goede prijs-kwaliteitverhouding van de producten.”

Onderscheiden mede dankzij Crohill
“Het is moeilijk om je te onderscheiden in onze branche”, aldus Antoine. “Als regionaal schoonmaakbedrijf kun je dit alleen maar doen met goed personeel, veel op de projecten zijn en een positieve sfeer. Je moet het met elkaar doen. De samenwerking met Crohill helpt hieraan mee. Door te werken met de Smart-methodes wordt het werk lichter en hebben de mensen meer eer van hun werk, omdat de kwaliteit omhoog gaat. We krijgen vaker complimentjes van de opdrachtgevers. Dit werkt natuurlijk enorm motiverend. En daar gaat het om: hogere klanttevredenheid én tevreden gemotiveerde werknemers.”

Wilt u dit ook? Neem een kijkje op www.smartcleaning.nl

Over Crohill
Als u kiest voor Crohill, kiest u voor een constante hoge kwaliteit in schoonmaken. Crohill is leverancier van schoonmaakmaterialen en -methoden én heeft Smart Cleaning ontwikkeld. “Om schoonmaken lichter, sneller en duurzamer te maken met een schoner resultaat en een hoger rendement.”

Over Schilten schoonmaak
Schilten Schoonmaak is sinds 1959 actief als schoonmaakbedrijf voor diverse bedrijven als kantoren, scholen, winkels, musea, praktijken enzovoorts. Schilten Schoonmaak is al jarenlang  een bekend en vertrouwd gezicht in de regio Dordrecht en Vianen. Inmiddels wordt er met circa 160 medewerkers gewerkt. Bij Schilten zijn de schoonmaakmogelijkheden eindeloos en kan iedere schoonmaakopdracht op maat aangevraagd worden door de vele specialisaties en medewerkers.

Delen