Martin Rowinkel: “Kwaliteit staat bij ons altijd voorop, daarom Smart Cleaning”

maart 6, 2018 in Smart Cleaning

Martin Rowinkel is directeur-eigenaar van Rowinkel Schoonmaak in Alkmaar. Het is een echt familiebedrijf. Martin werkt samen met zijn drie dochters en is daar bijzonder trots op. “We proberen goede kwaliteit te leveren en ons zo te onderscheiden van de grote jongens. Dat kunnen we alleen bereiken met een goede leverancier en die hebben we gevonden in Crohill.”

In 2014 is Rowinkel voor het eerst  in aanraking gekomen met Crohill en Smart Cleaning. “We hebben  de Stair-Well methode ergens gezien of erover gehoord en dat leek ons wel wat. We zijn er een aantal flatjes mee gaan doen en dat verliep goed en dan denk je er verder niet meer aan. Tot vorig jaar en toen hebben we gelijk al onze  trappenhuizen overgezet op Stair-Well.”

Smart Cleaning: overal toepasbaar
“Toen ik zag hoe schoon de trappenhuizen werden,  dacht ik waarom gaan we Smart Cleaning ook niet toepassen in onze kantoorpanden? Dat hebben we gedaan en het werkt ook super in het sanitair en interieur. Het is echt veel lichter voor de mensen met al die tools en de Smart moppen. In het begin vonden onze medewerkers het een beetje  lastig om hun werkwijze te veranderen en moesten we het een paar keer uitleggen.  Ze zijn nu heel erg enthousiast en zien dat het schoner wordt. Niet alleen mijn mensen zien dat, we krijgen ook veel positieve reacties van onze klanten over de kwaliteit. Daar ben ik ook heel tevreden over natuurlijk!”

Vakmanschap
Wat echt wel een probleem is, is dat mensen van nature de neiging hebben tot overdoseren, dus dat doseersysteem van Crohill werkt hartstikke goed. Het schoonmaak vak wordt steeds meer een vak waarin problemen moeten worden opgelost en dan is het heel fijn om goede ondersteuning te krijgen. Die krijgen wij van Wibo. Hij staat er wanneer ik hem bel en heeft veel kennis van de schoonmaak. Mede daardoor kunnen wij als bedrijf een goede kwaliteit neerleggen.”

Wilt u weten hoe Stair Well werkt, bekijk dan het filmpje: 

Over Crohill
Als u kiest voor Crohill, kiest u voor een constante hoge kwaliteit in schoonmaken. Crohill is leverancier van schoonmaakmaterialen en –methoden én heeft Smart Cleaning ontwikkeld. “Om schoonmaken lichter, sneller en duurzamer te maken met een schoner resultaat en een hoger rendement.”

Over Rowinkel Schoonmaak
Rowinkel heeft zich, sinds de oprichting in 1988, ontwikkeld tot een innovatief bedrijf met een compleet aanbod aan schoonmaak en bedrijfsdiensten. Wij werken voor klanten in uiteenlopende branches zoals scholen, kantoorgebouwen, productiebedrijven, wooncomplexen, winkelcentra en openbare gebouwen. Een mens wil schoon en opgeruimd wonen, werken en recreëren. Schoonmaken betekent dan ook goed en grondig werk afleveren. Elke dag opnieuw. Een schone werkplek draagt bij aan het werkplezier. Een fris bedrijfspand zorgt voor een uitstekende indruk bij uw klanten en medewerkers. Wij werken vanuit een heldere en eenvoudige filosofie Alles schoon? Heel gewoon!

Delen