LEVIY Smart Cleaning op INTERCLEAN: “Wereldwijde uitdaging”

Leviy op ISSA Interclean 2016Afgelopen week vond de ISSA/INTERCLEAN in Amsterdam plaats en LEVIY was hier prominent aanwezig. Met een interactieve stand en een touchscreen van meer dan 1,5 meter groot werd aan geïnteresseerden van over de hele wereld, grote en kleine bedrijven, getoond hoe de digitale toekomst van de schoonmaak eruit ziet. Sebastiaan van der Vinne, co-founder van LEVIY, blikt terug.

Op de LEVIY-stand zagen bezoekers een breed scala aan mogelijkheden, zoals realtime schoonmaken op basis van gebouwinformatie, de inzet van slimme sensoren en de voordelen van het gebruik van verregaande functionaliteiten als digitale formulieren, digitale planning en registratie van periodieke werkzaamheden en volledige managementsystemen voor zorg en hotel.

Wereldwijde uitdagingen
Waar de beurs de dinsdag nog wat rustig op gang kwam, barstte het op de woensdag en donderdag echt los. Ook al waren er acht mensen vanuit LEVIY constant aanwezig voor presentaties en uitleg, het was bij tijd dringen voor een kijkje in de toekomst. Van der Vinne: “Het is prachtig om te zien dat de schoonmaakmarkt overal op de wereld met dezelfde uitdagingen en ontwikkelingen te maken heeft. De dynamische opzet van de stand met live presentaties, realtime demo’s en slimme sensoren zorgde voor hoge ogen en een enorm enthousiasme.”

Contracten en pilots
LEVIY tekende enkele prachtige contracten en pilots met nationale en internationale klanten en liet ook het mkb zien dat er bijzonder veel mooie stappen gemaakt kunnen worden.

“Al met al een prachtige week, die voor veel werk gaat zorgen!”, concludeert van der Vinne. “We bedanken alle bezoekers via deze weg enorm voor het enthousiasme en het vertrouwen in ons en de gezamenlijke toekomst.

The future is bright!

×