ISS Facility Services presenteert The Future of Work op TNW2018

mei 7, 2018 in FM Next Generation

Op donderdag 24 mei brengt ISS The Future of Work naar het heden tijdens The Next Web 2018 (TNW2018) in het Westerpark (Amsterdam). TNW2018 is het jaarlijkse tech-event dat 15.000 professionals uit organisaties van klein tot corporate uit de tech, media, marketing en dienstverlening samenbrengt. Tijdens 2 dagen inspiratie worden 20 tracks aangeboden. ISS Facility Services host met Edge Technologies en Vodafone de track The Future of Work. Samen met 48 tech startups laat ISS als Integrated Service Provider de bezoekers zien wat de toekomst voor werkgevers en werknemers is.

ISS presenteert zich in The Box, een speciale eventruimte die geheel in het teken staat van The Future of Work. Een toekomst die wordt gemaakt vanuit de overeenkomstige waarden van de medewerker en werknemer. Op de stand staan 48 startups die binnen de thema’s van The Future of Work de bezoekers inspireren en meenemen in hun duurzame en toekomstbestendige oplossingen. Met deze startups en de andere partners in The Box heeft ISS Facility Services een duidelijk perspectief tijdens TNW2018: Together we define The Future of Work.

ISS thema’s op TNW2018
Voor thema’s als workplace experience, employee engagement, organizational culture, recruitment en procurement is TNW2018 een uitstekende gelegenheid om een idee te krijgen van de realiteit van morgen. Op 24 mei van 13:30 tot 17:30 uur staat The Box in het teken van thema’s die nu of straks de The Future of Work bepalen: Offices of the future; Work-life integration; Dark interactions & employee data; Skills & careers of the future; Company culture; en Creative communities & meeting spaces.

Over ISS
ISS Facility Services werd in 1901 in Kopenhagen (Denemarken) opgericht. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste facilitaire dienstverleners ter wereld. ISS levert een breed scala aan diensten, zoals facility management, cleaning services, catering services, security services, support services en property services. ISS behaalde in 2015 wereldwijd een omzet van € 10,7 miljard. ISS heeft meer dan 500.000 medewerkers, is in meer dan 50 landen actief in Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en Latijns-Amerika, en werkt voor duizenden klanten in zowel de publieke als de private sector. In 2017 werd het bedrijf door de MT-Top 500 Beste Bedrijven van Nederland uitgeroepen tot beste bedrijf in de categorie Schoonmaak, catering en beveiliging.

Delen