Hazet-seminar: verfrissende en vernieuwende blik op toekomst in duurzaamheid en hygiëne

november 2, 2017 in FM Next Generation

Schoonmaakjournala Hazet seminar toekomst duurzaamheid en hygieneWat heeft de toekomst te bieden qua partnership met Hazet op nationaal en internationaal gebied, robotisering, voedselveiligheid, millennials en Generation Z? Dit en meer kwamen aan bod tijdens het horeca-seminar Duurzaamheid en hygiëne van de toekomst.

Genodigden en geïnteresseerden uit de horecabranche en schoonmaaksector hebben een frisse nieuwe blik gekregen op wat die toekomst brengt. Met inspirerende verhalen en ervaringen gaven Holger Jung, Edwine van Ammers, Bouwe Metz en Willem Reimers invulling aan robotisering, voedselveiligheid, millennials en Generation Z.

Op de foto hoofdspreker Willem Reimers: hoe creëer je betrokkenheid in een blijvende innoverende omgeving? “Medewerkers verliezen vaker het persoonlijke en professionele aandeel in het totaalbeeld van hygiëne en facility. Als medewerkers zich meer gaan specialiseren en betrokken worden in de werkprocessen, gaan zij zich meer als een eigen ondernemer voelen. Bespaar kosten en ga efficiënt om met de kwaliteiten van uw medewerkers.”

Over Hazet
Hazet is totaalleverancier op het gebied van schoonmaakmiddelen, -materialen en -‘machines, hulpmaterialen, papier, bedrijfskleding, disposables en guest supplies. Een belangrijke kernwaarde is dat wij servicegericht naar potentiële oplossingen voor uw toepassing kijken om hierdoor zo productief en efficiënt mogelijk te kunnen werken.

Als one-stop-shop groothandel op de Nederlandse markt maken wij deel uit van een internationaal netwerk. Wij zijn partner van igefa en INPACS en kunnen hierdoor grenzeloze en betrouwbare kwaliteit aanbieden. Hazet legt extra nadruk op het bieden van efficiënte oplossingen waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen en alleen de beste A-merken vertegenwoordigen.

Delen