26 oktober Hazet seminar: Duurzaamheid en hygiëne van de toekomst

september 11, 2017 in FM Next Generation

Schoonmaakjournaal Willem Reimers - Horeca seminarWat is de kerntaak van uw organisatie? Hoe creëer je betrokkenheid in een blijvende innoverende omgeving? Laat je inspireren en doe nieuwe ideeën op, wissel ervaringen uit met vakgenoten en specialisten uit de horecabranche. Meldt u aan voor het seminar Duurzaamheid en Hygiëne van de toekomst op donderdag 26 oktober in Utrecht.

De waardering van het managen van vraag en aanbod in de horeca leidt tot een verdergaande professionalisering van het ontwikkelen van passende oplossingen. Het is van belang om op een bewuste manier te ondernemen en na te denken over de werkprocessen. Denk hierbij aan HACCP, horecawetgeving, certificeringen, kosten besparen, medewerkers efficiënt inzetten, ontzorgen, beleving en innoveren.

Hoofdspreker: Willem Reimers
Hoe creëer je betrokkenheid in een blijvende innoverende omgeving? Medewerkers verliezen vaker het persoonlijke en professionele aandeel in het totaalbeeld van hygiëne en facility. Als medewerkers zich meer gaan specialiseren en worden betrokken in de werkprocessen gaan zij zich meer als een eigen ondernemer voelen. Bespaar kosten en ga efficiënt om met de kwaliteiten van uw medewerkers.

Paneldiscussie
Verruim uw kennis: wissel ervaringen uit met vakgenoten en specialisten en neem deel aan het panel discussie Duurzaamheid, Innovatie, Kansen en bedreigingen, E-commerce of In- en uitbesteden van werk.

Wat: Horeca seminar Duurzaamheid en hygiëne van de toekomst
Wanneer: donderdag 26 oktober 2017, van 09:30 uur tot 15:00 uur
Waar: The Colour Kitchen, Prinses Christinalaan 1, 3554 JL Utrecht.

Bekijk de volledige agenda en reserveer uw ticket op www.igefa.nl/seminar

Delen