Schoolgebouw FM: online beheer van gebouw en faciliteiten

september 11, 2014 in Scholenschoonmaak

online - stockfoto toetsenbordSchoolgebouw FM is speciaal ontwikkeld om (primair en voortgezet) onderwijsbesturen te ondersteunen bij de dagelijkse gang van zaken in het beheer van gebouwen en faciliteiten. Veelal wordt de facilitair beheerder belast met zaken, zoals storingen en klachten, terwijl juist dit soort meldingen direct bij de uitvoerende partij terecht zou moeten komen.

Een van de grote voordelen van het registreren van meldingen via Schoolgebouw FM is het inzicht dat het oplevert over leveranciers: hoeveel en welke werkzaamheden worden uitbesteed? Wordt er gebruikgemaakt van mantelcontracten? Worden garanties en mantelcontracten nagekomen? Et cetera.

Schoolgebouw FM is online beschikbaar. Op deze manier is het voor alle belanghebbende altijd benaderbaar: van directeur, leraar of ondersteuner op de onderwijsinstelling tot de facilitair manager op het hoofdkantoor van het bestuur. Ook uitvoerende partijen kunnen zelf online hun meldingen uitlezen en afmelden.

Het grootste voordeel van Schoolgebouw FM is ongetwijfeld de focus op het onderwijsveld. “We weten, door jarenlange ervaring, hoe onderwijs werkt. We begrijpen dat een facilitair manager (liever) niet bij iedere klemmende deur, druppelende kraan, ruitschade en cv-storing betrokken moet worden om het proces van oplossen in gang te zetten. We begrijpen ook dat deze wel altijd inzicht wil hebben en vanaf de zijlijn continu geïnformeerd wil kunnen worden”, aldus luidt de aankondiging op www.schoolgebouwfm.nl.

Schoolgebouw heeft drie partners: Q4U in Haastrecht, Coen van Iersel Vastgoed Management in Aalsmeer en Bureau Franken in Vessem.

Delen