Nationaal Integratiediner organiseert informatiebijeenkomsten

februari 7, 2014 in Nationaal Integratiediner

5. Nationaal Integratiediner - Schoonmaakjournaal“Bij het uitblijven van Elfstedenkoorts neemt bij ons de Integratiedinerkoorts toe. Verschillende organisaties beginnen langzaamaan met de voorbereidingen, de aanmeldingen voor deze nieuwsbrief nemen weer toe en deze vraag kwam steeds vaker boven: komen er weer informatiebijeenkomsten? En het antwoord is JA.”

Dit meldt het organisatieteam van initiatiefnemer Asito, dat garant staat voor de organisatie van het Nationale Integratiediner. Dit jaar – op donderdag 9 oktober – vindt de vierde editie plaats. Inmiddels heeft het Integratiediner in menig agenda van bedrijven en medewerkers een vaste, vertrouwde plaats ingenomen; op 10 oktober 2014 namen meer dan 10.000 mensen van honderden bedrijven door heel Nederland plaats aan een dinertafel om verschillen in culturen te vieren. Het voor elkaar koken en gezamenlijk eten met als doel om meer verbinding te creëren is de opzet van het Nationaal Integratiediner.

Ook de informatiebijeenkomsten van het Nationaal Integratiediner zijn inmiddels vertrouwd. Degene die er al eens zijn geweest weten het: lekkere hapjes en gezellige mensen met informatie over het integratiediner als rode draad. De informatiebijeenkomsten worden in april georganiseerd in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Enschede, Den Bosch, Almelo, Groningen en Zwolle. Iedereen die vragen heeft of meer wil weten over het Nationaal Integratiediner, is meer dan welkom. Of je nu voor het eerst mee wilt gaan doen, of al gepokt en gemazeld bent.

Bekijk de data en exacte locaties hier»

 

Delen