Nationaal Integratiediner gedragen door 14 ambassadeurs

oktober 7, 2014 in Nationaal Integratiediner

Het Nationaal Integratiediner heeft veertien ambassadeurs, die zich inzetten om het initiatief nog meer impact te geven. Net als het Nationaal Integratiediner zelf spat de diversiteit van de groep af: van schoonmaakkracht tot directeur van een multinational, van bedrijfsleven tot zorg en gemeentelijke overheid. Alle hoeken van onze samenleving zijn vertegenwoordigd!


Nationaal Integratiediner ambassadeurs
Op de foto het team ambassadeurs Nationaal Integratiediner met v.l.n.r.: Radj Ramcharan (Forum), Nicole Krijthe – Koemans (Jeroen Bosch Ziekenhuis), Shoona Tahitu (Stichting Tante Louise Vivensis), Kees van Boxel (vm EY), Songul Alkan (Asito, voordame en Schoonmaakkracht van het jaar 2013), Jolande van den Bergh (Resto van Harte), Igor la Vos (Bruynzeel Storage systems), Jan Anema (De Klup Twente) en Ruckmal de Silva (Asito). Op de foto ontbreken: Tineke Strijker (Wehkamp.nl), Karin Ax (VGZ), Yuri Starrenburg (PSO Nederland), Korrie Louwes (vm wethouder gemeente Rotterdam), Tamara Chaloulakos (Albron) en Tirza Dingelstad (CSG).

Mensen met verschillende achtergronden koken voor elkaar en eten samen. Ze komen in gesprek, leren elkaar echt kennen. Verschillen zijn niet eng, maar juist interessant. Als je praat over elkaars verschillen, kom je er van zelf achter dat er ook heel veel overeenkomsten zijn. Dit is het Nationaal Integratiediner in een notendop. Op donderdag 9 oktober vindt de vierde editie van het Integratiediner plaats en die lijkt grootser dan ooit te worden.

Delen