Integratiediner: Timing viert verschillen aan 120 tafels

oktober 8, 2013 in Nationaal Integratiediner

IMG_8472Timing doet voor de tweede keer mee met het Nationaal Integratie Diner. Aanstaande donderdag 10 oktober staan er 120 gedekte tafels van Timing klaar, waaraan de verschillen tussen mensen gevierd worden.

Het Nationaal Integratiediner is een initiatief van de Asito Dienstengroep en draait om kleinschalige diners, waarbij collega’s, werknemers, opdrachtgevers, leveranciers met uiteenlopende achtergronden samen koken om elkaar zo beter te leren kennen. Lekker eten is de basis, maar de belangrijkere, achterliggende gedachte is dat verschillen tussen mensen kunnen leiden tot nieuwe inzichten en ideeën. Het gaat om verschillen in nationaliteit, maar ook tussen jong en oud, ziek en gezond, directeur en schoonmaker et cetera. Verschillen moet je vieren is dit jaar dan ook het motto voor het Integratiediner.

Het streven is om op 10 oktober in heel Nederland 10.000 mensen met elkaar in verbinding te brengen aan maar liefst 5000 dinertafels! Het initiatief van Asito sluit goed aan de ambitie van Timing om de belangrijke status van doeners te onderstrepen.

Timing heeft een landelijk netwerk van 53 vestigingen op A-locaties en tientallen incompany-vestigingen. Timing is specialist in het zogenaamde doen werk; uitvoerende banen tot mbo+ niveau in diverse branches.

Delen