Nationaal Integratiediner 2014 nadert 100 locaties

september 9, 2014 in Nationaal Integratiediner

Nationaal Integratiediner 2012Vandaag over exact één maand, op donderdag 9 oktober, vindt het vierde Nationaal Integratiediner plaats. In heel Nederland zullen mensen weer voor en met elkaar koken, eten en in gesprek gaan over hun verschillen in culturen. Met nu al honderd geregistreerde locaties is de organisatie tevreden: “Maar natuurlijk is iedereen zeer welkom om zich nog in te schrijven. Want, stel we overtreffen het enorme aantal van 15.000 deelnemers van vorig jaar, dan maken we landelijk weer met z’n allen een statement voor integratie.”

Het motto van dit jaar is: Proef de Eenheid in Verscheidenheid. “Want je zult het zien… hoe verschillend je ook bent, er zijn zo veel overeenkomsten”, enthousiasmeert het communicatieteam van Asito, dat weer garant staat voor de organisatie van het Nationaal Integratiediner.

Wie een kijkje neemt in het overzicht met locaties, ziet dat de diversiteit aan deelnemende bedrijven groot is: van AA Facility Management tot DSM, van diverse gemeenten tot een grote groep onderwijsinstellingen, stichtingen en ziekenhuizen. “Ook schoonmaakbedrijven zijn vertegenwoordigd”, legt Sander Haas, communicatiemanager bij Asito, uit. “Het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch neemt bijvoorbeeld deel, en daar werken ook schoonmakers van collega Hago. En vorig jaar organiseerde Schoonmaakjournaal een diner met drie schoonmaakbedrijven: Asito, Hago Next en Clean Result. Dus schoonmaakbedrijven, groothandels, adviseurs en andere bedrijven die met professionele schoonmaak bezig zijn, doe ook mee. Laat je niet weerhouden, omdat Asito ooit het initiatief heeft genomen en dit eet- en integratiefestijn organiseert om ook mee te doen.”

Laat de organisatie nu weten of u deelneemt aan het Nationaal Integratiediner 2014. Ook al weet u nog niet precies waar, hoe en met hoeveel mensen. “We willen wel al graag weten wie er allemaal meedoen. Bovendien, elke vijfde aanmelding krijgt het unieke Nationaal Integratiedinerkookschort”, roept het organisatieteam op.

Meer informatie: www.nationaalintegratiediner.nl

 

Delen